چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا

سوپ بر کشایر


پیاز  :   ۱ عدد
آرد سفید  :   ۱ قاشق سوپخوری
کره  :   ۱ قاشق سوپخوری
فلفل  :   ۱ عدد
برگ دهمست  :   ۱ عدد
رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :   ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید  :  ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب  :   ۲ فنجان
شکر  …

پیاز  :   ۱ عدد

آرد سفید  :   ۱ قاشق سوپخوری

کره  :   ۱ قاشق سوپخوری

فلفل  :   ۱ عدد

برگ دهمست  :   ۱ عدد

رب گوجه فرنگی  :   ۲ قاشق سوپخوری

نمک  :   ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سفید  :  ۰.۴ قاشق مربا خوری

آب  :   ۲ فنجان

شکر  :   ۲ قاشق سوپخوری

خامه  :   ۰.۵ فنجان

ذرت زرد آب پز  :   ۱ فنجان

کلم پیچ قرمز  :   ۴ عدد

پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.

سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.

ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.

قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.