پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا

قیمه پلو


● مواد لازم:
▪ روغن ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
▪ گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
▪ زردچوبه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل نصف قاشق چایخوری
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
▪ لپه ۷۰ گرم
▪ پودر فشرده …

مواد لازم:

روغن ۱۰۰ گرم

پیاز ۲ عدد (۲۵۰ گرم)

گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم

زردچوبه یک قاشق چایخوری

فلفل نصف قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

لپه ۷۰ گرم

پودر فشرده مگی یک بسته

آب ۷۵۰ میلی لیتر

نمک یک قاشق چایخوری

برنج ۴ پیمانه

طرز تهیه:

روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود

گوشت را به قطعات کوچک برش داده و ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.

زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.

لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.

پودر فشرده مگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.

آب را اضافه کرده و ۲-۱ ساعت حرارت دهید.

مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را با دمی بپوشانید و ۴۵-۳۰ دقیقه حرارت دهید