پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
قیمه پلو
مواد لازم:
روغن ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
گوشت گوسفند ۳۵۰ گرم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
لپه ۷۰ گرم
پودر فشرده مگی یک بسته
آب ۷۵۰ میلی لیتر
نمک یک قاشق چایخوری
برنج ۴ پیمانه
طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوشت را به قطعات کوچک برش داده و ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.
لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
پودر فشرده مگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.
آب را اضافه کرده و ۲-۱ ساعت حرارت دهید.
مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را با دمی بپوشانید و ۴۵-۳۰ دقیقه حرارت دهید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان قوه قضائیه دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب حسن روحانی مجلس یازدهم
مشهد سیل سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی بارش باران سازمان هواشناسی
خودرو مالیات تعطیلی شنبه قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی دلار سایپا مسکن بورس
سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران موسیقی فردوسی سحر دولتشاهی شاهنامه سینمای ایران دفاع مقدس سینما
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
فلسطین رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان مهدی طارمی فولاد
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ایرانسل تبلیغات سرعت اینترنت ناسا موبایل تلفن همراه دوربین
دیابت چای سرطان چاقی کاهش وزن زوال عقل کودک بارداری سرماخوردگی