چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

نان سبوس دار


نان سبوس دار

▪ مواد لازم:
- پودر خمیر مایه- دو و نصف قاشق مرباخوری
- شکر- یک قاشق غذاخوری
- کره ذوب شده- ۲ قاشق غذاخوری
- ماءالشعیر ولرم- یک شیشه
- آرد- ۲ پیمانه
- آرد سبوس دار- یک و نصف پیمانه
- نمک- ۲ قاشق …

مواد لازم:

- پودر خمیر مایه- دو و نصف قاشق مرباخوری

- شکر- یک قاشق غذاخوری

- کره ذوب شده- ۲ قاشق غذاخوری

- ماءالشعیر ولرم- یک شیشه

- آرد- ۲ پیمانه

- آرد سبوس دار- یک و نصف پیمانه

- نمک- ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

پودر خمیر مایه، شکر، کره و ماءالشعیر را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا کاملا حل شود. آردها و نمک را با هم مخلوط کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید. خمیر را روی سطحی آغشته به آرد به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. خمیر را درون کاسه چرب شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بماند تا حجم آن ۲ برابر شود. خمیر را با مشت فشار دهید، روی سطحی آغشته به آرد به آرامی ورز دهید و بگذارید به مدت چند دقیقه بماند. خمیر را به شکل دلخواه آماده کنید و روی سینی یا قالب حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و بگذارید به مدت ۲ ساعت بماند تا حجم آن ۲ برابر شود. روی خمیر را با چاقو برش بزنید و کمی آرد روی آن بپاشید. نان را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد. پس از پخته شدن، نان را حداقل به مدت ۱۵ دقیقه در جای خنک قرار دهید.