چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کیمچی چیست؟


طرز تهیه کیمچی چیست؟

طرز تهیه کیمچی چیست؟ | کیمچی یک غذای سنتی کره ای است که در کره از محبوبیت خاصی برخوردار است. در ادامه به معرفی این غذای مقوی و بسیار سالم اشاره شده است.

کیمچی یک غذای قدیمی کره ای است که به شکل مخمر میباشد و از سبزیجات و ادویه جات مختلف و تقریبا همیشه با نوع خاصی کلم چینی تهیه می شود.

جونی بودن، نویسنده کتاب «150 غذای سالم جهان» در مورد کیمچی می گوید:

کیمچی یکی از سالم ترین غذاهای روی کره زمین است. هر سه جزء تشکیل دهنده آن ؛ کلم،پیاز و سیر دو خاصیت مهم دارند. یکی اینکه ضد سرطان هستند و دیگر اینکه برای قلب بسیار مفید می باشند.

کیمچی همچنین مقدار زیادی ویتامین (ویتامین C و B ) و مواد معدنی (کلسیم و پتاسیم و آهن) دارد. همینطور حاوی فیبرهایی برای رژیم غذایی می باشد.

بعضی از کارشناسان معتقدند :

کیمچی می تواند برای جنگ با چاقی مورد استفاده قرار گیرد.

کیمچی غذایی است که اغلب درکنار بشقاب غذا قرار می گیرد، اما می توان آنرا با غذاهای دیگری چون: برنج و پنکیک و نودل سرد ادغام کرد.

محبوبیت کیمچی در کره به حدی است که کره ای ها برای عکس گرفتن در مقابل دوربین به جای گفتن cheese می گویند : کیمچی ...

طرز تهیه کیمچی

ابتدا کاهو را به چهار بخش ببرید و مغز کاهو را خارج کنید ، سپس برگ های کاهو

را تکه تکه کرده و داخل ظرف بریزید .

آب را روی کاهو ها ریخته تا حدی که در آب غوطه ور شود و سپس نمک را اضافه کنید

(برای یک کیلو کاهو یک فنجان نمک کافی است).

کاهو ها باید یک و نیم ساعت در آب نمک بماند تا کاملا ترد شود سپس با آب سرد آبکشی

کرده و چند بار کاهو ها را بشویید تا نمک ها کاملا برطرف شود.

بعد از آبکشی کاهو ها را کنار بگذارید.

به ازای هر سه فنجان آب نصف فنجان آدر برنج را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و

آرام آرام هم بزنید تا جوش بیاید (زمانی که روی فرنی حباب بزند یعنی آماده شده است) و سپس یک

چهارم فنجان شکر به ازای مواد فوق الذکر اضافه کنید و مجددا به هم بزنید تا فرنی شفافی به دست

بیاید.

حال فرنی را از روی اجاق بردارید.

نکته: دقت کنید که اگر مایلید از مواد بیشتری استفاده کنید میزان مواد را به تناسب مورد ذکر شده افزایش

دهید.

وقتی فرنی کمی سرد شد آنرا داخل کاسه ی بزرگی ریخته و سس ماهی و بعد فلفل قرمز و مقداری

هم رب گوجه فرنگی داخل ان اضافه کنید و بعد هم سیر له شده و زنجبیل و پیاز خرد شده

را به مواد اضافه کنید.

نکته: می توانید برای بهتر مخلوط شدن مواد از دستگاههای مخلوط کن و یا غذا ساز استفاده کنید.

حالا ماهی مرکب را نواری خورد کنید و به مواد فوق اضافه کنید.

بعد هم پیازچه ، تره فرنگی ، ترب و هویج را نواری خرد کنید و به مواد فوق اضافه کنید.

حالا مواد فوق را داخل ظرف بزرگی که کلیه ی مواد جا بشود ریخته و کاهو ها را نیز اضافه

کرده و با دست به خوبی به هم بزنید مواد را اینقدر مخلوط کنید تا کاهو ها و بقیه ی

سبزیجات کاملا به سس آغشته شود.

حالا مواد را در یک ظرف پلاستیکی درب دار ریخته و درب آنرا گذاشته و داخل یخچال قرار دهید.

شما می توانید همان موقع از کیمچی خود استفاده کنید ولی توصیه می کنیم مدتی آنرا داخل یخچال بگذارید.کیمچی ها

را تا چند روز می توانید داخل یخچال نگه داری کنید و به مرور از آن استفاده کنید.

امیدوارم که این دستور غذای کره ای هم مورد استفاده و عنایت شما قرار گرفته باشد.

از خوردن کیمچی لذت ببرید.

به علت بوی زیادی که کیمچی داره کره ای ها یخچال مخصوص کیمچی درست کرده اند به نام کیمچی ننجانگو

که کیمچی در این یخچال نگهداری میشود و از ترش شدنش تا مدت طولانی تری جلوگیری میکند

منبع : thedailymeal.com , persianv.com