دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

سالتیمبوکای مرغ لیمویی


سالتیمبوکای مرغ لیمویی

سالتیمبوکا یک غذای ایتالیایی است که با رول گوشت، ژامبون، پنیر و سبزیجات معطر درست می شود و در اینجا می خواهیم نوعی سالتیمبوکا از مرغ و ژامبون ایتالیایی با سبزی مریم گلی درست کنیم.

• مواد لازم:

۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست

نمک دریایی و فلفل

۹ برگ مریم گلی تازه

۶ برش ژامبون ایتالیایی پروشوتو

۳ قاشق چایخوری روغن زیتون

نیم فنجان آب مرغ

ربع فنجان آب لیموی تازه

نیم قاشق چایخوری نشاسته ذرت

جعفری تازه، خرد شده

چند قاچ لیمو (اختیاری)

• دستور تهیه:

۱. سینه های مرغ را بین دو تکه کاغذ روغنی بگذارید. سپس با گوشت کوب آنها را بکوبید تا ضخامتشان یک سانت شود.

۲. به هر دو طرف آنها چاشنی و ادویه بزنید و برگ های مریم گلی را روی آنها قرار دهید.

۳. با دو تکه ژامبون پروشوتو هر سینه مرغ را بپیچید.

۴. ۳ قاشق چایخوری روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی شعله متوسط یا زیاد بگذارید.

۵. وقتی ماهیتابه و روغن داغ شدند، مرغ ها را داخل آن بگذارید و حدود ۳ دقیقه حرارت دهید تا خوب طلایی شوند.

۶. سپس آنها را پشت و رو کنید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر حرارت دهید.

۷. سپس گوشت را روی بشقابی کنار بگذارید.

۸. آب گوشت را با آبلیمو و نشاسته ذرت در کاسه کوچکی مخلوط کنید و خوب بزنید تا یکنواخت شود.

۹. ماهیتابه را روی شعله اجاق بگذارید و مخلوط آبلیمو را در ماهیتابه بجوشانید. ۱ دقیقه بگذارید جوش بخورد تا کمی غلیظ شود و دائماً آن را هم بزنید.

۱۰. در نهایت این سس را روی سینه های مرغ آماده بریزید و فوراً سرو کنید.