چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

روش هایی برای کاهش عوارض تلفن همراه


روش هایی برای کاهش عوارض تلفن همراه

اگر دریافت سیگنال ضعیف باشد، گوشی حداکثر قدرت و پرتوتابی را خواهد داشت.

فقط نوع تلفن همراه در کنترل میزان پرتوهایی که در معرض آن قرارمی‌گیرید، مهم نیست، بلکه چگونگی استفاده از آن هم اهمیت دارد.

این چند نکته ساده برای کاهش قرارگیری در معرض پرتوهای تلفن همراه و کاهش خطرهای بهداشتی ناشی از آن را در نظر بگیرید.

تلفن همراه را در بهترین موقعیت نگه‌دارید

شما می‌توانید قدرت دریافت پیام را روی صفحه تلفن ببینید. هنگامی که دریافت سیگنال خوب است، تلفن با قدرت کمتری کار و پرتوهای کمتری را نیز خود خارج می‌کند. اگر دریافت سیگنال ضعیف باشد، گوشی حداکثر قدرت و پرتوتابی را خواهد داشت.

حتی الامکان برای مدت طولانی به‌طور مرتب با تلفن همراه صحبت نکنید

مقدار پرتوهایی که در معرض آن قرار می‌گیرید، مستقیما با زمانی که صرف صحبت با تلفن همراه می‌کنید، ارتباط دارد. برای صحبت‌های طولانی، استفاده از تلفن معمولی «بی‌خطرتر» و «ارزان‌تر» است.

از هندزفری استفاده کنید

هر چه تلفن همراه از بدن فاصله بیشتری داشته باشد، بدن شما در معرض پرتوهای کمتری قرار می‌گیرد. استفاده از دستگاه هندزفری آسان‌ترین راه برای کاستن از پرتوهایی است که تلفن همراه شما را در معرض آنها قرار می‌دهد.

هنگام صحبت، انتهای گوشی را نگه دارید

پوشاندن گوشی با دست‌تان، توانایی گوشی برای فرستادن و دریافت پیام‌ها را کاهش می‌دهد. در این هنگام تلفن میزان قدرتش را بالا می‌برد و پرتوهای قوی‌تری را ارسال می‌کند. بنابراین باید آن را حتی الامکان از پایین‌ترین قسمت آن در دست نگه‌دارید تا با کمترین قدرت به کارش ادامه دهد.

موارد خطرآفرین استفاده از تلفن همراه را بشناسید

- هنگام رانندگی از تلفن همراه استفاده نکنید. در جای ایمنی پارک کنید و با آن حرف بزنید.

- از تلفن همراه در مکان‌هایی که تجهیزات الکتریکی فراوان وجود دارد، مانند بیمارستان‌ها و هواپیماها استفاده نکنید. با تلفن همراه داخل حمام و دستشویی نروید.

- نگذارید کودکان کم‌سن برای مدت طولانی با تلفن همراه صحبت کنند. آنها بیشتر از بزرگسالان در معرض خطر هستند.