یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
دانه خرفه
![دانه خرفه](/web/imgs/16/22/5sir21.jpeg)
دانه خرفه که اغلب برای تزئین شیرینی استفاده میشود خواص درمانی فراوانی دارد. این دانه مانند گیاه آن غنی از اسیدهای چرب ضروری برای بدن است. اسید آلفالینولئیک و پالمیتیک اسید، اسیدهای چربی هستند که پس از ورود به بدن به اسیدچرب ضروری امگا۳ تبدیل میشود. اسید چرب امگا۳ از موادغذایی مفید شناخته شده برای بدن است که به مقدار فراوان در روغن ماهی یافت میشود و علاوه بر خواص ضدالتهابی، سلامت قلب و عروق را حفظ میکند.
دانه خرفه برای بیماریهای گوارشی مفید بوده و باعث تقویت روده میشود، ضدانگل است و برای درمان اسهال و تب مفید خواهد بود.
یکی دیگر از خواص دانه خرفه، ترکیبات مفید آن است که برای سلامت چشم ضروری است و التهاب چشم را کاهش میدهد.
دانه خرفه لعابدار بوده و به دلیل خواص نرم کنندگی آن در درمان گلو درد و سرفههای خشک مؤثر است. خواص گیاه خرفه بیش از دانه آن است و به دلیل محتوای فراوان اسید چرب امگا ۳ و املاحی مانند پتاسیم و فسفات در درمان بسیاری از بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، آلزایمر و آرتریت مفید است.
مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم دولت چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 ریاست جمهوری
تهران هواشناسی کنکور قتل آلودگی هوا شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس راهور آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بانک مرکزی بازار خودرو بورس بازار سرمایه واردات خودرو حقوق بازنشستگان دلار ایران خودرو
عاشورا کربلا تلویزیون سینمای ایران سینما نقاشی امام حسین (ع) رامبد جوان کتاب هنرمندان سریال تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ طب سنتی آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه غزه روسیه اسرائیل انگلیس آمریکا جو بایدن چین دونالد ترامپ حماس
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا لیگ برتر علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران کریستیانو رونالدو
هوش مصنوعی سامسونگ موبایل ناسا نخبگان گوگل استاندارد باتری
رژیم غذایی تب دانگ کاهش وزن پوکی استخوان آلزایمر سردرد پیاده روی