سه شنبه, ۱۸ دی, ۱۴۰۳ / 7 January, 2025
دانه خرفه
دانه خرفه که اغلب برای تزئین شیرینی استفاده میشود خواص درمانی فراوانی دارد. این دانه مانند گیاه آن غنی از اسیدهای چرب ضروری برای بدن است. اسید آلفالینولئیک و پالمیتیک اسید، اسیدهای چربی هستند که پس از ورود به بدن به اسیدچرب ضروری امگا۳ تبدیل میشود. اسید چرب امگا۳ از موادغذایی مفید شناخته شده برای بدن است که به مقدار فراوان در روغن ماهی یافت میشود و علاوه بر خواص ضدالتهابی، سلامت قلب و عروق را حفظ میکند.
دانه خرفه برای بیماریهای گوارشی مفید بوده و باعث تقویت روده میشود، ضدانگل است و برای درمان اسهال و تب مفید خواهد بود.
یکی دیگر از خواص دانه خرفه، ترکیبات مفید آن است که برای سلامت چشم ضروری است و التهاب چشم را کاهش میدهد.
دانه خرفه لعابدار بوده و به دلیل خواص نرم کنندگی آن در درمان گلو درد و سرفههای خشک مؤثر است. خواص گیاه خرفه بیش از دانه آن است و به دلیل محتوای فراوان اسید چرب امگا ۳ و املاحی مانند پتاسیم و فسفات در درمان بسیاری از بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، آلزایمر و آرتریت مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست