چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

پودینگ نان و شکلات


پودینگ نان و شکلات

● مواد مورد نیاز برای ۸ نفر
▪ یک فنجان گیلاس خشک
▪ یک چهارم فنجان آب سیب
▪ سه فنجان خامه
▪ نصف فنجان شکر
▪ دو عدد تخم مرغ
▪ دو عدد زرده تخم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری وانیل
▪ پنج فنجان نان …

مواد مورد نیاز برای ۸ نفر

یک فنجان گیلاس خشک

یک چهارم فنجان آب سیب

سه فنجان خامه

نصف فنجان شکر

دو عدد تخم مرغ

دو عدد زرده تخم مرغ

یک قاشق چای خوری وانیل

پنج فنجان نان سفید (خرد شده)

۱۱۶ گرم شکلات تلخ (خرد شده)

زمان لازم یک ساعت

طرز تهیه

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده و ظرف های مورد نظر را کمی چرب کنید. در یک کاسه کوچک گیلاس خشک و آب سیب را با هم مخلوط کرده و کناری قرار دهید. در یک قابلمه متوسط خامه و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود.تخم مرغ ها را به همراه زرده ها در ظرف دیگری ریخته و با همزن خوب بزنید. مخلوط خامه را به آرامی به این ترکیب افزوده و خوب هم بزنید. وانیل و خرده های نان را نیز به ترکیب افزوده و به مدت یک ربع در دمای اتاق قرار دهید. سپس مخلوط گیلاس را به آن افزوده و کاملاً هم بزنید. سپس آن را در کاسه ها ریخته و شکلات خردشده را روی آنها بپاشید.کاسه ها را درون ظرفی که تا نیمه از آب جوش پر شده، قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذارید. سپس کاسه ها را از ظرف آب درون فر خارج کرده و گرم سرو کنید.