چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

فصل انار با «تارت انار»


فصل انار با «تارت انار»

تارت انار می تواند دسر متفاوتی برای مهمانی ها باشد. سعی کرده ایم که دستور آماده سازی تارت انار را با ساده ترین راه ممکن آموزش بدهیم.

تارت انار می تواند دسر متفاوتی برای مهمانی ها باشد. سعی کرده ایم که دستور آماده سازی تارت انار را با ساده ترین راه ممکن آموزش بدهیم.

مواد لازم:

آرد ۱ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

شکر ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

ژله انار ۱ بسته

دانه انار ۱/۲ لیوان

طرزتهیه:

۱- برای درست کردن تارت انار ابتدا آرد را با نمک الک می کنیم. سپس در ظرف دیگری کره را با ۱ قاشق غذاخوری شکر می زنیم و تخم مرغ را اضافه می کنیم .کرم لطیفی به دست می آید.

۲- سپس مخلوط آرد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم . در یک کیسه فریزر به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم . در این فاصله فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم.

۳- خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز می کنیم و روی قالب می کشیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم . بعد دما را کم می کنیم تا ۱۵۰ درجه و ۱۰ دقیقه دیگر می گذاریم تا طلایی شود.

۴- برای درست کردن کرم پاتیسیر، ۲ زرده تخم مرغ را با یک سوم لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل خوب بزنید تا سفید شوند بعد ۲ لیوان شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. یک چهارم لیوان نشاسته را با یک قاشق آب سرد مخلوط و یکنواخت کنید و به مواد اضافه کنید.

۵- حالا ۲ قاشق آرد را داخل آن بریزید و روی شعله بگذارید و مدام هم بزنیدو حتی لحظه ای از آن غافل نشوید تا کمی غلیط شود .بعد از روی شعله بردارید و بگذارید تا کاملا سرد شود. برای درست کردن ترکیب ژله و انار، باید ژله را طبق دستور ولی با نصف لیوان آب کمتر درست کنیم و در یخچال بگذاریم.

۶- سپس وقتی کمی خودش را گرفت انار را به آن اضافه می کنیم و در فاصله ۱ ساعت دو سه بار هم می زنیم . کرم پاتیسیر را داخل تارت می ریزیم و بعد مخلوط انار و ژله را روی آن می ریزیم و در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. تارت انار آماده است.