چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
کباب لقمه ماهی
مواد لازم برای ۴ نفر:
ماهی پوست کنده، بدون استخوان، شسته و چرخ کرده:
یک کیلوگرم،
نمک و فلفل:
به میزان لازم،
پیاز چرخ شده به حالت تفاله:
۲۰۰ گرم
طرز تهیه
ماهی، نمک و فلفل و پیاز را مخلوط کرده و در صورت کم چرب بودن ماهی یک استکان روغن مایع به مخلوط اضافه می کنیم.مخلوط را خوب به هم می زنیم تا مواد به صورت خمیری در بیاید.چوب هایی به اندازه ۲۰۰ سانتی متر آماده کرده و آن ها را خوب چرب می کنیم، مایع خمیری درست شده را به صورت لوله در آورده و تکه تکه می کنیم و دور چوب می گذاریم سپس یک درمیان بین تکه های کباب لقمه فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا چغندر آب پزشده می چینیم و کاغذ آلومینیومی را چرب می کنیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۲۰ درجه سرخ شود.سپس آن را از فر خارج و در دیس می چینیم و با سیب زمینی خلالی، خیارشور و جعفری تزئین می کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت سیزدهم روز دختر دولت رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی مجلس شورای اسلامی حجاب رهبر انقلاب انتخابات انتخابات مجلس
قتل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس بارش باران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سلامت شهرداری سازمان هواشناسی
قیمت طلا خودرو نمایشگاه نفت مالیات حقوق بازنشستگان گاز مسکن قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس موسیقی تئاتر سینما فیلم
اینوتکس دانشجویان دانش بنیان
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ قهرمانان اروپا دورتموند لیگ برتر ذوب آهن نساجی بازی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران رئال مادرید
تبلیغات اپل عیسی زارع پور اینترنت گوگل سامسونگ ناسا نوآوری آیفون آب مایکروسافت
سرطان قلب آسم کمردرد اعتیاد ناباروری بیماران خاص بیمه سبزیجات