دوشنبه, ۱ مرداد, ۱۴۰۳ / 22 July, 2024
مجله ویستا

پنکیک برنج و نارگیل


پنکیک برنج و نارگیل

برنج را که از قبل خیس کرده اید از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

مواد لازم:

برنج - یک و نیم پیمانه

خامه - یک و نیم پیمانه

تخم مرغ - یک عدد

شکر - سه چهارم پیمانه

خمیر مایه فوری - یک قاشق غذاخوری

پودر هل - نصف قاشق مرباخوری

روغن - به میزان کافی

آرد - نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برنج را که از قبل خیس کرده اید از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.

برنج، شکر و خامه را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا برنج کاملا خرد شود. این کار کمی طول خواهد کشید.

سپس خمیر مایه فوری، تخم مرغ، آرد و پودردارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. مواد را در کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت در مکان گرم بماند تا مواد کف کند و حجم آن دو برابر شود.

در ماهیتابه کمی روغن بریزید و هر بار یک ملاقه از مواد را در روغن بریزید. به محض ایجاد حفره های کوچک روی مواد، کمی روغن روی آن بمالید و برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.

خواص هل:

دمنوش آن با افسردگی مقابله می کند. دارای یک ماده طبیعی است که بدن را سم زدایی می کند.