جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

سوپ عدس قرمز (دال)


● مواد لازم
▪ روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
▪ آب گوشت یا مرع ۲ لیتر
▪ عدس قرمز ۱ لیوان
▪ پیاز درشت ۳ عدد
▪ سیب زمینی متوسط ۱ عدد
▪ نمك و فلفل به میزان لازم …

مواد لازم

روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

آب گوشت یا مرع ۲ لیتر

عدس قرمز ۱ لیوان

پیاز درشت ۳ عدد

سیب زمینی متوسط ۱ عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

نعنا خشك برای تزئین

آب لیمو در صورت تمایل

چگونگی تهیه

روغن را داخل قابلمه ریخته و داغ كرده و پیاز خرد شده را می ریزیم تا آبش كشیده شود ، سیب زمینی های خرد شده را هم می افزائیم و قدری هم زده و فلفل لازم را افزوده كمی نمك زده و اشكنه ( آب مرغ یا سبزیجات یا گوشت) را ریخته و می گذاریم تا سیب زمینی و پیاز قدری بپزند با خرد كن ، خرد می كنی و رب را هم افزوده و عدس را می ریزیم و می گذاریم تا سوپ پخته و جا بیفتد بعد از كشیدن داخل ظرف مناسب قدری نعنا خشك رویش پاشیده سرو می كنیم . این سوپ با آبلیمو هم بسیار لذیذ می باشد. مدت زمان پخت یكساعت می باشد .توجه : داخل زود پز هم می توان این سوپ را تهیه كرد .