شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
مجله ویستا
ترشی خشکبار
مواد لازم:
انجیر خشک= ۲۰۰ گرم
توت خشک= ۲۰۰ گرم
برگه هلو= ۲۰۰ گرم
برگه زردآلو= ۲۰۰ گرم
آلبالوی خشک= ۲۰۰ گرم
آلو بخارا= ۲۰۰ گرم
کشمش= ۲۰۰ گرم
زرشک= ۲۰۰ گرم
شیره انگور= ۵ قاشق غذاخوری
سرکه و نمک= به مقدار لازم
طرز تهیه:
تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از ۱۰ روز قابل خوردن می باشد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان ستاد انتخابات کشور جلیلی
هواشناسی ترافیک قوه قضاییه پلیس پلیس راهور شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو بازنشستگان قیمت دلار دولت سیزدهم سهام عدالت مسکن قیمت سکه بازار خودرو
ماه محرم هنرمندان بهاره رهنما رامبد جوان ازدواج سینما محرم تلویزیون الناز شاکردوست بازیگر سینمای ایران تئاتر
آیفون
انگلیس اسرائیل ترکیه فلسطین جنگ غزه رژیم صهیونیستی غزه آمریکا جو بایدن روسیه دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال تیم ملی آلمان تیم ملی اسپانیا علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر کریستیانو رونالدو سپاهان نقل و انتقالات
هوش مصنوعی سامسونگ اینترنت ایلان ماسک پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
تب دنگی دیابت سرطان خواب کاهش وزن اضطراب