سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا

انار سرشار از ویتامین های AEC و اسیدفولیک است


انار سرشار از ویتامین های AEC و اسیدفولیک است

انار میوه ای است که در ارمنستان، آذربایجان، ایران، هند و قسمت های جنوب شرق آسیا، شبه جزیره مالزی، آفریقا، کالیفرنیا، افغانستان و پاکستان کشت می شود.
انار از ارزش غذایی بالایی …

انار میوه ای است که در ارمنستان، آذربایجان، ایران، هند و قسمت های جنوب شرق آسیا، شبه جزیره مالزی، آفریقا، کالیفرنیا، افغانستان و پاکستان کشت می شود.

انار از ارزش غذایی بالایی برخوردار است انار میوه ای غنی از ویتامین های AEC و اسیدفولیک است.

این میوه که غنی از آنتی اکسیدان است مانع اکسیده شدن کلسترول مضر می شود و در نتیجه از تصلب شرایین پیش گیری می کند.

انار مانع جمع شدن پلاکت خون و لختگی غیر ضروری می شود.

مصرف منظم آب انار برای بیماران دیابتی مفید است.

بررسی ها نشان داده، ترکیبات موجود در این میوه باعث کند شدن رشد تومور سرطان پروستات می شود.

مصرف آب انار با کاهش خطر سرطان سینه ارتباط دارد.

اگرچه آب انار برای درمان اسهال مفید است اما مصرف بیش از حد آن می تواند یبوست ایجاد کند.

انار رسوب موجود در رگ ها را کاهش و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد.

گفته می شود، آب انار از وقوع حمله قلبی و سکته پیش گیری می کند.

مصرف آب انار در دوران بارداری، از آسیب رسیدن به مغز جنین پیش گیری می کند.

برخی محققان عقیده دارند انار باعث کندی پیشرفت بیماری آلزایمر می شود.

خوردن آب انار یک راه طبیعی پیش گیری از جرم دندان است.

در برخی کشورها، انار را برای طراوت و شادابی پوست و تسکین دهنده التهاب پوستی به کار می برند.

آنتی اکسیدان موجود در آن، به سیستم دفاعی بدن کمک می کند.

به علت داشتن آهن با عرضه آهن به خون از علایم کم خونی که عبارتند از خستگی مفرط، سرگیجه، ضعف و از دست دادن شنوایی پیش گیری می کند.

انار دارای خاصیت ضد ویروسی نیز است.

مقدار آنتی اکسیدان موجود در انار ۳ برابر چای سبز است.