شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

سالاد ذرت شیرین


سالاد ذرت شیرین

برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.

تعداد: ۸ نفر

زمان تهیه: ۳۵ دقیقه

مواد لازم

نصف پیمانه سرکه سیب

¼ پیمانه شکر

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

۴ خوشه بلال

نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت ۲۰ دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)

نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید

نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز

۳ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده

یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان

یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده

نصف قاشق چایخوری نمک دریایی

طرز تهیه

۱. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.

۲. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.

۳. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.