یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

کوفته‌ی به


کوفته‌ی به

● مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
▪ پیاز ۲عدد
▪ نان تست ۳ برش
▪ به درشت ۳عدد
▪ جعفری خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
▪ ترخان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری
▪ کره ۲۵ گرم
▪ آب داغ ۲ لیوان
▪ شکر …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

پیاز ۲عدد

نان تست ۳ برش

به درشت ۳عدد

جعفری خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری

ترخان خرد شده یک قاشق سوپ‌خوری

کره ۲۵ گرم

آب داغ ۲ لیوان

شکر یک قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه:

ابتدا به‌ها را از وسط ببرید و داخل آن‌ها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید.

گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

هر کوفته را به اندازه‌ی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید.

کوفته‌ها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید.

کوفته‌ها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آن‌ها را داخل ظرف مناسب بچینید.

باقی مانده‌ی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت ۱۰دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه قرار دهید.

در صورت دلخواه می‌توان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چای‌خوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد.