یکشنبه, ۲۳ دی, ۱۴۰۳ / 12 January, 2025
مجله ویستا
کوفتهی به
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز ۲عدد
نان تست ۳ برش
به درشت ۳عدد
جعفری خرد شده یک قاشق سوپخوری
ترخان خرد شده یک قاشق سوپخوری
کره ۲۵ گرم
آب داغ ۲ لیوان
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه:
ابتدا بهها را از وسط ببرید و داخل آنها را خالی کنید. سپس با دو پیمانه آب و یک قاشق شکر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
نان تست را پودر کرده و پیاز را نیز رنده کنید.
گوشت، پیاز و نان را با جعفری، ترخان، نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.
هر کوفته را به اندازهی یک توپ کوچک درست کرده و کنار گذارید.
کوفتهها را در کره غلطانده و در تابه کمی سرخ کنید.
کوفتهها را داخل به های پخته شده(از وسط دو نیم شده) گذاشته و آنها را داخل ظرف مناسب بچینید.
باقی ماندهی آب به پخته شده را داخل ظرف ریخته و آن را به مدت ۱۰دقیقه در فر با حرارت ۳۰۰ درجه قرار دهید.
در صورت دلخواه میتوان از یک قاشق زعفران آب کرده و یک قاشق چایخوری دارچین در آب به، برای خوش رنگ شدن غذا استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست