شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آشنایی با روش تهیه ناگت مرغ


آشنایی با روش تهیه ناگت مرغ

● مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ / ۲ عدد
خمیر وسط نان باگت / ۱۵۰ گرم
روغن / ۱۰۰ گرم
ریحان و جعفری خرد شده / یک قاشق چایخوری
نمک / مقدار لازم
فلفل سیاه / مقدار لازم
تخم مرغ/ دو عدد
آرد / ۵۰ گرم
دستگاه …

مواد لازم برای ۴ نفر:

سینه مرغ / ۲ عدد

خمیر وسط نان باگت / ۱۵۰ گرم

روغن / ۱۰۰ گرم

ریحان و جعفری خرد شده / یک قاشق چایخوری

نمک / مقدار لازم

فلفل سیاه / مقدار لازم

تخم مرغ/ دو عدد

آرد / ۵۰ گرم

دستگاه همزن / یک عدد

تابه / یک عدد پهن و عمیق

چاقوی تیز / یک عدد

کاسه کوچک / ۴ عدد

تخته برش / یک عدد

دستمال آشپزخانه / تعدادی

طرز تهیه:

۱- تمام چربی، استخوان، پوست و مواد اضافی سینه مرغ را بگیرید و دور بریزید.

۲- سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید، به صورتی که در دستگاه همزن جا بگیرند.

۳- خمیر خشک شده وسط نان باگت را درون دستگاه همزن بریزید و آن را خرد کنید.

نکته: در این مرحله می‌توانید هر افزودنی دلخواه را مانند سبزیجات خشک، ادویه‌جات، سیر، نمک، پنیر پارمسان وغیره را به آن اضافه کنید. در این دستور آشپزی، فقط نمک و فلفل اضافه می‌شود.

۴- با تعدادی دستمال آشپزخانه، دستگاه را تمیز کنید و سینه مرغ را درون آن ریخته، کاملا آن را خرد کنید. اکنون سبزیجات را به آن اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید. وقتی کار مخلوط شدن تمام شد، محتوای دستگاه را درون یکی از کاسه‌ها بریزید.

۵- در کاسه‌ای جداگانه، دو عدد تخم‌مرغ بشکنید، خوب هم زنید.

۶- مخلوط مرغ، تخم‌مرغ، پودر نان و آرد را در ۴ کاسه ی جداگانه بریزید.

۷- برای شکل دادن به ناگت‌ها، مقداری آرد به دستتان بزنید تا مایه به دستتان نچسبد، سپس مقداری از مایه را برداشته، در کف دستتان گرد کنید و به شکل توپ پینگ پنگ درآورید.

۸- اکنون ناگت‌ها را یکی‌یکی برداشته، ابتدا درون آرد، سپس درون تخم مرغ بغلطانید و بعد آن‌ها را به پودر نان آغشته کنید و آن‌ها را در ظرف قرار دهید و در مرحله آخر، روی آن‌ها را با سطح تخت چاقو بآرامی به پایین فشار دهید تا شکل نهایی ناگت حاصل شود.

۹- در مرحله سرخ کردن ناگت‌ها، در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید، طوری که روغن داغ شود ولی دود نکند.سپس شعله را کم کرده و ناگت‌ها را درون تابه بریزید و هر طرف آن را حدود ۵ دقیقه سرخ کنید.

۱۰- وقتی ناگت‌ها سرخ شدند آن‌ها را از تابه درآورید و روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن‌های اضافی آن گرفته شود.