دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
روغن هسته انگور
با انجام تحقیقاتی، روغن هسته انگور از نظر میزان اسیداولئیک بررسی شده است. نتایج این تحقیقات نشان می دهد زمانی که اسیدهای چرب غیراشباع جانشین اسیدهای چرب اشباع می شود، کلسترول بد کاهش می یابد. پژوهشگران آلمانی ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور را بررسی کردند و دریافتند اسیدهای چرب غیراشباع نمونه ها ۸۷درصد و نسبت اسیدهای چرب غیراشباعی به اشباع ۷.۸ درصد و نسبت اسیدلینولئیک به اولئیک ۴.۷ است. این نسبت ها از نظر رژیمی و تغذیه ای بسیار مطلوب است.
روغن هسته انگور محتوی مقادیر کم و ناچیز کلسترول است.این روغن از بدن در برابر بیماری های قلبی، عروقی محافظت می کند.ضدچسبندگی پلاکت ها، ضدآلرژی، ضد آلزایمر، ضد آسم، ضد آرتریت، ضد ایدز، ضد هیستامین، ضد شکنندگی عروق و ضد التهاب بودن نیز از دیگر خواص این روغن عنوان شده است.
غذا در قرآن ـ بیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست