دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

روغن هسته انگور


روغن هسته انگور

با انجام تحقیقاتی، روغن هسته انگور از نظر میزان اسیداولئیک بررسی شده است. نتایج این تحقیقات نشان می دهد زمانی که اسیدهای چرب غیراشباع جانشین اسیدهای چرب اشباع می شود، کلسترول بد کاهش می یابد.

با انجام تحقیقاتی، روغن هسته انگور از نظر میزان اسیداولئیک بررسی شده است. نتایج این تحقیقات نشان می دهد زمانی که اسیدهای چرب غیراشباع جانشین اسیدهای چرب اشباع می شود، کلسترول بد کاهش می یابد. پژوهشگران آلمانی ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور را بررسی کردند و دریافتند اسیدهای چرب غیراشباع نمونه ها ۸۷درصد و نسبت اسیدهای چرب غیراشباعی به اشباع ۷.۸ درصد و نسبت اسیدلینولئیک به اولئیک ۴.۷ است. این نسبت ها از نظر رژیمی و تغذیه ای بسیار مطلوب است.

روغن هسته انگور محتوی مقادیر کم و ناچیز کلسترول است.این روغن از بدن در برابر بیماری های قلبی، عروقی محافظت می کند.ضدچسبندگی پلاکت ها، ضدآلرژی، ضد آلزایمر، ضد آسم، ضد آرتریت، ضد ایدز، ضد هیستامین، ضد شکنندگی عروق و ضد التهاب بودن نیز از دیگر خواص این روغن عنوان شده است.

غذا در قرآن ـ بیان