دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
ماهی کباب شده با رویه پارمیزان
مواد لازم برای ۴ نفر
چهار تکه فیله ماهی بدون پوست
یک سوم لیوان خرده نان
یک چهارم لیوان پنیر پارمیزان رنده شده
سه لیوان هویج برش خورده
یک قاشق غذاخوری کره
سه چهارم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل
مقداری برگ کاهو
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را روی ۲۳۰ درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید.
کاغذ روغنی پهن شده در سینی فر را کمی چرب کنید.
ماهی را پس از شستن، کمی خشک کرده و روی کاغذ بچینید و کمی نمک و فلفل روی آن بپاشید.
در ظرفی خرده نان و پنیر را با هم مخلوط کرده و روی ماهی بپاشید.
ماهی را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه در فر بپزید تا رویه آن طلایی و مغز پخت شود.
هویج را آب پز کرده و سپس در کره و زنجبیل تفت دهید.
ماهی را با هویج تفت داده و با برگ کاهو سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست