پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

سوپ مرغ و نارگیل تایلندی


سوپ مرغ و نارگیل تایلندی

شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

تعداد: ۴ نفر

• مواد لازم

۵۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل

۲۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده

نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده

نصف یک عدد پیاز خرد شده

دو پیمانه قارچ خرد شده

یک تا ۲ عدد فلفل چیلی خرد شده

یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)

یک عدد لیموترش

یک قاشق غذاخوری سس ماهی

یک قاشق چایخوری شکر

یک عدد پیازچه خرد شده

یک قاشق چایخوری برگ گشنیز

یک عدد برگ لیمو

• طرز تهیه

۱. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

۲. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه به حالت نیم‌جوش روی شعله باشد.

۳. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

۴. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

۵. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.

۶. سپس آن را با برنج دم‌کشیده سرو کنید.