پنجشنبه, ۲۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 16 May, 2024
مجله ویستا
چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز
پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری استبهطوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر بهپوست کندن پیاز پوست کندن نیستند
پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری استبهطوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر بهپوست کندن پیاز پوست کندن نیستند زیرا بویپیاز چشمها را میسوزاند و اشکها به سرعتجاری میشوند به چند روش ساده برایتوجهکنید.
قسمت ریشه پیاز را نگیرید و از سر پیاز آنرا ریز کنید.
پیاز را در یخچال قرار دهید و پس از چندساعت آن را ریز کنید.
به هنگام خردکردن پیاز، دهان خود راببندید.
پیاز را هنگام پوست کندن زیر شیر آبسرد بگیرید.
پیازهای خیلی تند را یک ساعت در آبسرد خیس کنید، پیاز شیرین میشود.
از مصرف پیاز بریده شده خودداری کنید،زیرا جاذب میکروب است مگر اینکه روی نیمهباقیمانده کمی کره یا روغن بمالید که هم مدتبیشتری تازه میماند و هم میکروب موجود در هوارا به خود جذب نخواهد کرد. پس با این روشها،دیگر موقع پوست کندن پیاز احساس سوزش درچشمهایتان نمیکنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت مجلس تعطیلی شنبه ها رئیس جمهور قوه قضائیه شورای نگهبان رهبر انقلاب مجلس یازدهم حسن روحانی
سیل مشهد سیل مشهد قوه قضاییه تهران هواشناسی پلیس قتل شهرداری تهران فضای مجازی دستگیری آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت دلار مالیات مسکن تعطیلی شنبه بانک مرکزی قیمت طلا دلار بازار خودرو سایپا بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال فردوسی کتاب همایون شجریان نمایشگاه کتاب تهران شاهنامه سینمای ایران
دانشگاه تهران شورای عالی انقلاب فرهنگی فضا تحقیقات و فناوری
رژیم صهیونیستی روسیه غزه آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه طوفان الاقصی یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر انگلیس جواد نکونام لیگ برتر ایران باشگاه استقلال رئال مادرید فولاد خوزستان بازی لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل عیسی زارع پور ایرانسل وزیر ارتباطات تبلیغات تلفن همراه ناسا سرعت اینترنت موبایل اپل
خواب چاقی دیابت بارداری زوال عقل کودک نمک