چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
چند نکته مهم برای پوست کندن پیاز
پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری استبهطوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر بهپوست کندن پیاز پوست کندن نیستند
پوست کندن پیاز کار بسیار دشواری استبهطوری که اغلب از آن فرار میکنند و حاضر بهپوست کندن پیاز پوست کندن نیستند زیرا بویپیاز چشمها را میسوزاند و اشکها به سرعتجاری میشوند به چند روش ساده برایتوجهکنید.
قسمت ریشه پیاز را نگیرید و از سر پیاز آنرا ریز کنید.
پیاز را در یخچال قرار دهید و پس از چندساعت آن را ریز کنید.
به هنگام خردکردن پیاز، دهان خود راببندید.
پیاز را هنگام پوست کندن زیر شیر آبسرد بگیرید.
پیازهای خیلی تند را یک ساعت در آبسرد خیس کنید، پیاز شیرین میشود.
از مصرف پیاز بریده شده خودداری کنید،زیرا جاذب میکروب است مگر اینکه روی نیمهباقیمانده کمی کره یا روغن بمالید که هم مدتبیشتری تازه میماند و هم میکروب موجود در هوارا به خود جذب نخواهد کرد. پس با این روشها،دیگر موقع پوست کندن پیاز احساس سوزش درچشمهایتان نمیکنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست