جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه مارمالاد سیب


طرز تهیه مارمالاد سیب

● موادلازم
سیب : ۱۰۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
وانیل : قدری
آب : ۰.۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
● طرز تهیه
پوست سیب‌ها را کنده، هسته‌ آن را گرفته، آن را به ورقه‌های نازک بریده، در قابلمه …

موادلازم

سیب : ۱۰۰۰ گرم

کره : ۱ قاشق سوپخوری

وانیل : قدری

آب : ۰.۵ فنجان

شکر : ۲ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

پوست سیب‌ها را کنده، هسته‌ آن را گرفته، آن را به ورقه‌های نازک بریده، در قابلمه بریزید. سپس کره، شکر و وانیل به آن افزوده بگذارید بپزد در حین پختن، متصل هم بزنید تا ته نگیرد.

ashpazi-irani.mihanblog.com