شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
حساسیت به شیر
نوشیدن شیر در برخی افراد میتواند منجر به حساسیت شود که بسته به نوع واکنش بدن در برابر این ماده غذایی، علائم متفاوت خواهد بود. این نوع از آلرژی به دلیل فقدان آنزیم لاکتوز در بدن افراد مبتلا به بیماری است.
بطور کلی افراد حساس به پروتئین موجود در شیر، چند دقیقه پس از نوشیدن شیر دچار علائمی نظیر خارش و قرمزی پوست، حالت تهوع و استفراغ، اسهال و درد در ناحیه معده میشود. در مراحل پیشرفته، حساسیت به شیر میتواند شوک آنامیناسکی ایجاد کرده و جان فرد را به خطر بیندازد. افراد مبتلا به این نوع آلرژی ممکن است به مواد غذایی دیگری نظیر شیر سویا و محصولات لبنی نیز حساس باشند.
پروتئین موجود در شیر ممکن است از طریق شیر مادر به نوزادان مبتلا به این نوع آلرژی منتقل شود. استفاده از محصولات جایگزین بهترین روش برای کنترل بیماری است. تشخیص آلرژی نسبت به شیر مادر در کودکان توسط پزشک معالج با توجه به سابقه فامیلی و انجام آزمایش انجام میشود.
برخی از مکملهای غذایی نظیر کلسیم ممکن است از شیر گاو تهیه شده باشند و مصرف آنها ایجاد حساسیت کنند، از این رو افراد مبتلا به آلرژیهای مواد غذایی قبل از مصرف هرگونه مواد غذایی باید از ترکیبات موجود در مواد غذایی آگاه شوند.
دنیا پرتو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست