سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

بیسکوییت با پنیر


بیسکوییت با پنیر

داخل یک قابلمه کوچک، پنیر و روغن جامد را گرم کنید تا آب شود و سپس داخل یک قالب چرب گرد بریزید و آن را بریده بریده داخل قالب پخش کنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۱۵ دقیقه

مجموعاً: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه:

داخل یک قابلمه کوچک، پنیر و روغن جامد را گرم کنید تا آب شود و سپس داخل یک قالب چرب گرد بریزید و آن را بریده بریده داخل قالب پخش کنید. بیسکوییت ها را به چهار قسمت تقسیم کنید و روی مخلوط پنیر قرار دهید و به مدت ۱۲ الی ۱۴ دقیقه با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. بعد خیلی سریع آن را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن فیله و جعفری را پخش کنید و گرم سرو کنید.

مواد اولیه :

برای ۱۰ نفر

پنیر آمریکایی ۱۴۰ گرم

روغن ۳ قاشق غذاخوری (روغن جامد با طعم کره)

بیسکوییت ۳۴۰ گرم

گوشت قرمز ۴ عدد (فیله نازک پخته و خرد شده)

جعفری ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)