جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

برای مقابله با آلزایمر، برگ چغندر مصرف کنید


برای مقابله با آلزایمر، برگ چغندر مصرف کنید

برگ چغندر غنی از کلروفیل، پروتئین، کلسیم، منیزیم، مس، سدیم، فیبر، بتاکاروتن و ویتامین های C،B،A است. برگ چغندر نسبت به چغندر ارزش غذایی بیشتری دارد و میزان آهن آن نسبت به اسفناج …

برگ چغندر غنی از کلروفیل، پروتئین، کلسیم، منیزیم، مس، سدیم، فیبر، بتاکاروتن و ویتامین های C،B،A است. برگ چغندر نسبت به چغندر ارزش غذایی بیشتری دارد و میزان آهن آن نسبت به اسفناج نیز بیشتر است.

به نقل از سایت «ehow»، این گیاه سرشار از ویتامین K است که عنصر مهمی برای لخته شدن خون محسوب می شود.

ویتامین «K» با بیماری آلزایمر مبارزه می کند یا خطر ابتلا به آن را به حداقل می رساند.

ویتامین K موجود در آن، خطر ابتلا به پوکی استخوان را به حداقل می رساند. زیرا این ویتامین همراه با کلسیم به تقویت استخوان ها کمک می کند.

این گیاه سرشار از ویتامین A است که در حفظ قدرت دید موثر است.

فیبر موجود در این برگ ها، باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید می شود و کلسترول مفید را افزایش می دهد.

آب برگ چغندر، برای کبد مفید است زیرا عملکرد این عضو را بهبود می بخشد.

ویتامین C موجود در آن از سیستم تنفسی در مقابل آسم محافظت می کند و بتاکاروتن آن مانع از بروز سرطان ریه می شود.

منبع غنی آهن است و از کم خونی پیشگیری می کند.

یک و نیم پیمانه برگ چغندر پخته ۳۰درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند. ویتامین C برای تولید کلاژن نوعی پروتئین لازم است. این ویتامین در حفظ سلامت پوست، استخوان، دندان و رگ های خون نقش مهمی دارد. همچنین ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن نیز لازم است.