دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 May, 2024
مجله ویستا

چند پیشنهاد برای انتخاب محل کار


چند پیشنهاد برای انتخاب محل کار

در تعیین شکل کسب و کار باید به مسئولیت بالقوه قانونی و مالیاتی آن توجه شود. برای همین مشاوره با یک حسابدار یا کسی که با قوانین مالیاتی آشنا باشد ضروری است زیرا کسب و کار در کارآفرینی …

در تعیین شکل کسب و کار باید به مسئولیت بالقوه قانونی و مالیاتی آن توجه شود. برای همین مشاوره با یک حسابدار یا کسی که با قوانین مالیاتی آشنا باشد ضروری است زیرا کسب و کار در کارآفرینی به سه دسته کلی تقسیم می شود:

کسب و کار انفرادی؛ ساده ترین شکل کسب و کار انفرادی است که یک نفر چند کارمند استخدام می کند و به تنهایی و بطور شخصی مسئولیت هرگونه بدهی و دیگر مسائل مربوط به کسب و کار را بر عهده می گیرد.

کسب و کار شریکی که عبارت است از شراکت دو یا چند نفر. این نوع کسب و کار نیز در زمینه موضوعات مسئولیتی و مالیاتی، مشابه کسب و کار انفرادی است و تفاوت آن در این است که شرکا باید قرارداد مکتوب درباره نحوه راه اندازی و مالکیت آن را تنظیم و امضا کنند و سرانجام کسب و کار شرکتی؛ شرکتی کردن محصولات یا خدمات در پوشش حمایت های قانونی هم نوعی از کسب و کار است.

در اینجا کسب حمایت های مالی لازم از بخش های مختلف یا همکاری با دیگر شرکت ها مفید و سودمند است اما قوانین مالیاتی شرکت ها کمی پیچیده اند.

بعد از آشنایی با انواع کسب و کار و انتخاب یکی از آنان برای شروع به خلق کارآفرینی قدم های بعد آغاز می شود که نخستین آن عبارت است از برگزیدن نام مناسب که ویژگی سادگی و زیبایی را نیز باید به همراه داشته باشد تا باعث جذب مشتری شود. مرحله بعدی افتتاح حساب بانکی است که توصیه می شود برای کسب و کار خود، حساب جداگانه ای افتتاح کنید تا در محاسبه سود و زیانش دچار سختی نشوید. سومین قدم انتخاب محل کار است که یک کارآفرین موفق باید به این نکات توجه داشته باشد که محل کارش باید به مشتریان نزدیک بوده و از سوی دیگر از هزینه بالایی برخوردار نباشد بدین معنی که کرایه آن بالا نباشد.

انتخاب محل کار در کارآفرینی

از آنجا که انتخاب محل کار یکی از موارد مهم در کارآفرینی است برای انتخاب آن باید به نکات متفاوتی توجه داشت:

اگر شما از آن دست کارآفرینان هستید که برای تولید کالای خود احتیاج به مواد خام دارید، محل کار خود را باید در جاهایی راه اندازی کنید که به مواد خام مورد نیاز نزدیک باشید تا هزینه حمل و نقل مواد اولیه پائین بیاید. غیر از این، محیط کار شما باید در محلی قرار بگیرد که اگر به نیروی کار نیاز داشتید به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید. صرفه جویی ناشی از تمرکز هرچند شما را نزدیک رقیبان خود قرار می دهد اما مشتریان به راحتی می دانند که برای تهیه یک کالای خاص باید به کجا مراجعه کنند تا در وقتشان صرفه جویی شود؛ مثل بازار طلافروش ها یا بازار فرش فروش ها.

البته بسیار دیده شده که برخی قوانین و مقررات در تعیین محل کسب و کار نقش دارند. بطور مثال کارخانه هایی که دود پر از آلاینده ایجاد می کنند، نمی توانند در نزدیک و اطراف شهرهای بزرگ واقع شوند.

این در حالی است که دلایل شخصی برای انتخاب محل کار بسیار مهم است. بطور مثال شاید کسی به زیبایی و جالب بودن محل کار خود اهمیت دهد و فردی دیگر این مسئله برایش مهم نباشد. در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی نیز در انتخاب محل کار اهمیت دارد، بویژه اگر این فعالیت مربوط به امور کشاورزی و دامداری باشد.

پس از انتخاب نام و محل کار نوبت می رسد به تأمین تجهیزات اداری و امکانات اولیه ای که کار با آنان رسماً آغاز می شود. امکاناتی از قبیل تلفن، میزکار، فکس، کامپیوتر و وسایل دیگر که با توجه به توانایی مالی کارآفرین می توان این لوازم را از پائین ترین قیمت و با وسایل دست دوم تهیه کرد تا لوکس ترین لوازم با قیمت های بالا؛ ولی از آنجا که نمی توان حدس زد که کار به نتیجه ای خواهد رسید توصیه می شود در ابتدای کار از لوازم ارزان قیمت استفاده شود تا در صورت موفقیت کار و رسیدن به سوددهی، در فرصتی مناسب تجهیزات ارتقا یابند.

سانیا پاینده