چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کوکی و خامه


کوکی و خامه

کوکی را طبق دستور روی پاکت تهیه کنید و بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۸ دقیقه

• مواد لازم

۱۴۰ گرم خمیر یا پودر شیرینی آماده

نصف پیمانه خامه فرم گرفته فریزری (یخ زدایی شود)

نصف پیمانه خامه ترش کم چرب

یک قاشق چایخوری پوست پرتقال رنده شده

سه پیمانه توت فرنگی

پودر کاکائو

برگ های تازه ریحان

• طرز تهیه

۱. کوکی را طبق دستور روی پاکت تهیه کنید و بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

۲.در این فاصله، خامه فرم گرفته و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. پوست پرتقال را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کمی خنک شود.

۳.برای تهیه کوکی، کوکی ها را داخل ظرف بچینید. روی هر کدام یک‌چهارم از توت فرنگی ها را بریزید. روی آن یک‌چهارم مخلوط خامه بریزید و یک کوکی روی آنها قرار دهید. در صورت تمایل، می توانید با پودر کاکائو و برگ های نعنا تزئین کنید.