سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

ترافل شکلات


ترافل شکلات

● مواد لازم
▪ ۱۷۵ گرم شکلات تلخ (۶۰ درصد)
▪ ۱۵۰ گرم خامه تازه
▪ یک عدد زرده تخم مرغ
▪ ۲۰ گرم پودر کاکائو
● طرز تهیه
شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودی بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر …

مواد لازم

۱۷۵ گرم شکلات تلخ (۶۰ درصد)

۱۵۰ گرم خامه تازه

یک عدد زرده تخم مرغ

۲۰ گرم پودر کاکائو

طرز تهیه

شکلات تلخ را در ظرف مناسب و گودی بریزید و به مدت دو دقیقه در مایکروفر حرارت دهید تا ذوب شود و یا ظرف را در ظرف بزرگتری محتوی آب داغ بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا به تدریج ذوب شود. خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود ۲۰ ثانیه بجوشانید و سپس شکلات و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و به سرعت هم بزنید. بهتر است از همزن برقی برای این منظور استفاده کنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود. آن را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله های کوچک درآورده در پودر کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو نمایید. می توانید به جای پودر کاکائو از پودر نارگیل یا پودرقند نیز استفاده کنید.