چهارشنبه, ۲۱ شهریور, ۱۴۰۳ / 11 September, 2024
قارچ؛ از توی بازار تا روی سفره
تا به حال شده قارچ را خرد کرده و در فریزر بگذارید و پس از مدتی ببینید که قهوهای رنگ شده است. برای نگهداری و یا حتی خریدن قارچها باید به چه نکاتی توجه کنید؟ در اینجا میخواهیم به نکات کاربردی اشاره کنیم که با بهکار بستن هر یک از آنها میتوانید هم غذای مقویتری را تهیه کنید و هم قارچهای سالمتری را در غذایتان مصرف کنید.
اصول خرید قارچ
همواره به خاطر داشته باشید که قارچ یکی از سبزیهای بسیار حساس است که در هنگام خرید آن باید دقت زیادی داشته باشید. توجه کنید که قارچها کاملا سالم باشند و هیچگونه لکهای روی آنها وجود نداشته باشد. در حقیقت، قارچهایی را خریداری کنید که آسیب ندیده باشند و بوی خاص قارچ را بدهد، در اصطلاح بوی خاک. شما به راحتی بعد از خرید قارچهای تازه میتوانید آنها را میل کنید و آن را به مدت چند روز در مکان خنکی نگهداری کنید. به علاوه، بهتر است آن را نشسته در یخچال بگذارید و برای هر بار مصرف مقداری از آن را با آب سرد شسته و آن را با یک دستمال نرم به سرعت خشک کنید.به این ترتیب شما میتوانید قارچ را به مدت بیش از یک هفته در پاکتهای کاغذی قهوهای رنگ در یخچال نگهداری کنید.
برای فریز کردن این سبزی نیز تا جایی که امکان دارد آن را خرد نکنید و در ظروف درداری که هوا وارد آنها نمیشود، ریخته و در فریزر بگذارید. به علاوه، توصیه میشود قارچهای خام را بپزید و سپس فریز کنید. فراموش نکنید که قارچ را از مراکز خرید معتبر تهیه کنید زیرا مصرف قارچهای وحشی که احتمال سمیبودن آنها وجود دارد، به راحتی میتواند به کبد، کلیهها و قلب شما آسیبهای جبرانناپذیری وارد آورد.
قارچ در آشپزخانه
این سبزی را میتوان به صورت خام، پخته، کباب شده و حتی سرخ کرده مورد استفاده قرار داد. همچنین، میتوان آن را ترشی و کمپوت کرده و حتی شور آن را تهیه کرد و یا خشک شده آن را در غذا مورد استفاده قرار داد. لازم است بدانید که در میان قارچها، قارچهای دکمهای و سفیدی که این روزها در بازار فروش بیشتر عرضه میشوند برای خام مصرف کردن و حتی پخته شده، در مقایسه با سایر قارچها طعم بهتری دارند.
مصرف این سبزی به همراه روغن زیتون و جعفری خرد شده اشتهاآور است. به علاوه میتوان از آن در تهیه سس ماکارونی، پیتزا و سوپ سبزی استفاده و از آن غذاهایی مانند املت، دلمه، کتلت، خورشت قیمه و حتی کباب تهیه کرد.
در ضمن برای پخت این سبزی میتوان از ماکروفر استفاده کرد، به این ترتیب که قارچهای خرد شده را در یک کاسه مخصوص این دستگاه بدون روغن و کره قرار دهید و روی آن را با کاوربپوشانید و با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید، خواهید دید که قارچهای شما به سرعت آماده خواهند شد. نوش جان!
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست