چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

انار پلو


انار پلو

برنج را با آب و نمک خیس و سپس به روش معمول آبکش کنید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

انار دانه شده : یک و نیم پیمانه

خلال پسته : یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده : یک پیمانه

پودر تخم گشنیز :یک قاشق مربا‌خوری

کشمش پلویی :نصف پیمانه

زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. برنج را با آب و نمک خیس و سپس به روش معمول آبکش کنید.

۲. مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کنید و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.

۳. هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.