سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

سیب زمینی شکم پر پنیری


سیب زمینی شکم پر پنیری

● مواد لازم برای یک نفر :
▪ ۲ عدد سیب زمینی بزرگ
▪ ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
▪ یک دوم قاشق چایخوری نمک
▪ ۳ قاشق غذا خوری شیر
▪ دو قاشق غذا خوری کره
▪ دو قاشق غذا خوری خامه ترش
▪ یک قاشق …

مواد لازم برای یک نفر :

۲ عدد سیب زمینی بزرگ

۲ قاشق چایخوری روغن زیتون

یک دوم قاشق چایخوری نمک

۳ قاشق غذا خوری شیر

دو قاشق غذا خوری کره

دو قاشق غذا خوری خامه ترش

یک قاشق غذاخوری موسیر تازه

یک چهارم پنیر سوئیسی خرد شده

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید . سیب زمینی ها را با پوست شسته و روی پوست آن روغن بمالید و به آن نمک بپاشید . سپس روی پوست آن با چنگال سوراخ ایجاد کنید .هر سیب زمینی را درون فویل پیچیده و برای یک ساعت درون فر بپزید . پس از آنکه سیب‌زمینی‌ها را از فر بیرون آوردید برای ۱۵ دقیقه صبر کنید تا به اندازه کافی سرد شود.سیب زمینی‌ها را از وسط برش دهید و به آرامی درون آن را خالی کنید. سیب‌زمینی‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و با شیر به خوبی مخلوط کرده و خامه‌ترش را با بقیه مواد به آن اضافه کنید و مخلوط را درون شکم سیب زمینی‌ها بریزید و برای ۳۰ دقیقه دوباره درون فر قرار دهید.

محتویات :

۲۰۳ کالری

۲۳ گرم چربی

۲۷ میلی گرم کلسترول

۵۱۶ میلی گرم سدیم

۲۰ گرم کربوهیدرات

۲ گرم فیبر

۵ گرم پروتئین

۳۱ واحد ویتامین ث

۱۱ واحد کلسیم

۹ واحد آهن