شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آلاسکای پرتقال


آلاسکای پرتقال

● مواد لازم
▪ آب پرتقال یک و نیم لیوان
▪ ماست خامه ای کم چرب یک و نیم لیوان
▪ شکر یک یا ۲ قاشق غذاخوری
▪ وانیل مقدار کمی
▪ چند قطره رنگ خوراکی مجاز
● طرز تهیه
▪ آب پرتقال، ماست، شکر، …

مواد لازم

آب پرتقال یک و نیم لیوان

ماست خامه ای کم چرب یک و نیم لیوان

شکر یک یا ۲ قاشق غذاخوری

وانیل مقدار کمی

چند قطره رنگ خوراکی مجاز

طرز تهیه

آب پرتقال، ماست، شکر، وانیل و رنگ را با هم مخلوط کنید.

مایه به دست آمده را درون قالب آلاسکا بریزید و چوب مخصوص آلاسکا را در هر کدام قرار دهید. قالب ها را به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

به هنگام سرو، برای چند دقیقه قالب ها را در آب جوش قرار دهید تا قطعات آلاسکا به راحتی جدا شوند.