شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
سالاد کرفس و گشنیز
مواد لازم:
کرفس ـ یک بوته
سرکه سفید ـ یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد ـ یک قاشق مرباخوری
سس سویا ـ ۴ قاشق غذاخوری
سس داغ ـ به دلخواه
شکر ـ نصف قاشق مرباخوری
گشنیز خرد شده ـ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه این سالاد ابتدا قسمت بالا و پایین کرفس ها را ببرید و ساقه ها را به طول برش بزنید و آب بکشید.
کرفس ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش بپزید. سپس آن ها را در بیاورید و در ظرفی حاوی آب سرد فرو ببرید.
کرفس باید نرم اما ترد باشد.
فیبرهای نخ مانند آن ها را بکنید و کرفس ها را به اندازه های متوسط خرد کنید.
در ظرف دیگری سرکه، روغن کنجد، سس داغ، شکر و گشنیز را با هم مخلوط و کرفس ها را به مواد اضافه کنید. سالاد را برای مدتی در یخچال بگذارید تا خنک شود.
ارزش غذایی هر یک قاشق غذاخوری روغن کنجد:
کالری ـ ۱۲۰ چربی کل ـ ۱۴گرم
چربی های اشباع شده ـ ۲گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست