شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
خورشت به
مواد لازم (برای ۶ نفر):
گوشت ماهیچه یا مغز ران نیمکیلو
به ۱ کیلو (۵عدد)
پیاز ۱ عدد متوسط
روغن زیتون به مقدار کافی
رب گوجهفرنگی ۱ قاشق غذاخوریپر
آلو ۱۵ تا ۲۰ عدد
نمک، زردچوبه، دارچین به مقدار دلخواه
لپه نصف استکان
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن زیتون تفت میدهیم. گوشت را به صورت مکعبهای ریز خرد و تکهتکه کرده و پس از شستن، در پیاز کمی تفت میدهیم. به را پوست کنده، چهار قاچ میکنیم. دانههای آن را جدا و هر خلال را ۳ قسمت کرده و در کمی روغن زیتون تفت میدهیم (تا حدی که کمی طلایی شود). گوشت، پیاز داغ، به، آلو و لپه خیس کرده را درون قابلمه ریخته حدود ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم. قابلمه را روی اجاق گذاشته تا با حرارت کم بپزد. رب گوجهفرنگی و ادویه را در حین پخت به آن اضافه میکنیم. حدود ۲ ساعت طول میکشد تا پخته شود. در صورت تمایل میتوان کمی آبلیمو به آن اضافه کرد که طعم ترش و شیرین به غذا میدهد. توجه شود که حرارت زیاد موجب له شدن این غذا خواهد شد. خورشت به راه هم میتوان با برنج میل کرد و هم با نان.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان دولت چین سیستان و بلوچستان حسین امیرعبداللهیان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق دولت سیزدهم رسانه حجاب
سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی باران سازمان هواشناسی فضای مجازی آتش سوزی یسنا هلال احمر آموزش و پرورش
ایران بانک مرکزی دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم ارز بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
صدا و سیما مسعود اسکویی تلویزیون دفاع مقدس بی بی سی موسیقی مهران غفوریان صداوسیما ساواک سریال سینمای ایران تبلیغات
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه اسرائیل حماس روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال جواد نکونام بازی علی خطیر باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
هوش مصنوعی اینستاگرام خواب آیفون دیابت اپل ناسا عکاسی موبایل گوگل تلفن همراه
سلامت طب سنتی کبد چرب فشار خون گرما