چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

راز پخت کلوچه


راز پخت کلوچه

پخت کلوچه نسبتا آسان است اما رعایت چند نکته که در این مطلب به نقل از سایت «Cooking» آمده، می تواند مفید باشد.
▪ برای پختن خوشمزه ترین کلوچه از مرغوب ترین مواد استفاده کنید.
▪ همیشه از بزرگ …

پخت کلوچه نسبتا آسان است اما رعایت چند نکته که در این مطلب به نقل از سایت «Cooking» آمده، می تواند مفید باشد.

برای پختن خوشمزه ترین کلوچه از مرغوب ترین مواد استفاده کنید.

همیشه از بزرگ ترین اندازه تخم مرغ، کره و مغز بدون نمک و عصاره خالص وانیل یا بادام استفاده کنید.

راز خوشمزه بودن کلوچه، ترکیب صحیح مواد مصرفی است.

آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و با چاقو سطح آن را صاف و تنها در صورتی که در دستور پخت آمده، آرد را الک کنید.

خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید و چند دقیقه قبل از باز کردن با وردنه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.

بین هر کلوچه حدود ۵ سانتی متر فاصله بگذارید تا به هنگام پخت به هم نچسبند.

زمان پخت را بر حسب نوع کلوچه ای که دوست دارید تنظیم کنید؛ کلوچه های نرم در اثر پخت کوتاه مدت و ترد در اثر پخت طولانی مدت به دست می آید.

قبل از تزئین، بگذارید کلوچه ها کاملا سرد شود.

قبل از پخت از آماده بودن مواد کلوچه مطمئن شوید. اگر شل شده در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد یا این که کمی آرد به آن اضافه کنید.

کلوچه ها باید هم اندازه و به یک ضخامت باشد.

در صورتی که در دستور پخت آمده، کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید و نه کره ،چرب شدن بیش از حد باعث پخش شدن و نازک یا سفت شدن کناره های کلوچه می شود.

از کاغذ روغنی های براق استفاده کنید. ورق های تیره حرارت را سریع تر جذب می کند و می تواند سبب سوختگی کلوچه شود.

سینی که خمیر شیرینی روی آن قرار می دهید، نباید لبه داشته باشد در صورت لبه داشتن سینی را چپه و از پشت آن برای پخت شیرینی استفاده کنید.

سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید.

اگر در قسمت پایین کلوچه ها می سوزد یا سینی را در قسمت بالاتری قرار دهید یا این که سینی خالی را زیر سینی حاوی خمیر کلوچه قرار دهید.

برای گردش صحیح حرارت در فر، کناره های سینی را به اندازه یک کلوچه خالی بگذارید.

قهوه ای شدن کلوچه های ردیف پشت یعنی این که حرارت قسمت عقب فر بیشتر از جلو است. در نتیجه در اواسط پخت سینی را بچرخانید.

برای پیش گیری از پخت بیش از حد به زمان پخت تعیین شده در دستور پخت دقت کنید.

اصولا کلوچه ها نباید کاملا پخته شود. در حالی که هنوز کمی نرم است از فر خارج کنید تا روند پخت روی سینی یا قالب داغ ادامه پیدا کند.

پس از خارج کردن کلوچه از فر، آن ها را کنار هم و نه روی هم، روی سینی پنجره ای بچینید تا خمیر نشود.

قبل از پخت سری جدید کلوچه ها، سینی را خنک و کاغذ آن را عوض کنید. سینی داغ باعث بدشکل شدن کلوچه ها خواهد شد.

مترجم: علیرضا