چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
راز پخت کلوچه
پخت کلوچه نسبتا آسان است اما رعایت چند نکته که در این مطلب به نقل از سایت «Cooking» آمده، می تواند مفید باشد.
برای پختن خوشمزه ترین کلوچه از مرغوب ترین مواد استفاده کنید.
همیشه از بزرگ ترین اندازه تخم مرغ، کره و مغز بدون نمک و عصاره خالص وانیل یا بادام استفاده کنید.
راز خوشمزه بودن کلوچه، ترکیب صحیح مواد مصرفی است.
آرد را با قاشق در پیمانه بریزید و با چاقو سطح آن را صاف و تنها در صورتی که در دستور پخت آمده، آرد را الک کنید.
خمیر کلوچه را در یخچال قرار دهید و چند دقیقه قبل از باز کردن با وردنه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود.
بین هر کلوچه حدود ۵ سانتی متر فاصله بگذارید تا به هنگام پخت به هم نچسبند.
زمان پخت را بر حسب نوع کلوچه ای که دوست دارید تنظیم کنید؛ کلوچه های نرم در اثر پخت کوتاه مدت و ترد در اثر پخت طولانی مدت به دست می آید.
قبل از تزئین، بگذارید کلوچه ها کاملا سرد شود.
قبل از پخت از آماده بودن مواد کلوچه مطمئن شوید. اگر شل شده در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد یا این که کمی آرد به آن اضافه کنید.
کلوچه ها باید هم اندازه و به یک ضخامت باشد.
در صورتی که در دستور پخت آمده، کاغذ روغنی را با روغن چرب کنید و نه کره ،چرب شدن بیش از حد باعث پخش شدن و نازک یا سفت شدن کناره های کلوچه می شود.
از کاغذ روغنی های براق استفاده کنید. ورق های تیره حرارت را سریع تر جذب می کند و می تواند سبب سوختگی کلوچه شود.
سینی که خمیر شیرینی روی آن قرار می دهید، نباید لبه داشته باشد در صورت لبه داشتن سینی را چپه و از پشت آن برای پخت شیرینی استفاده کنید.
سینی را در قسمت وسط فر قرار دهید.
اگر در قسمت پایین کلوچه ها می سوزد یا سینی را در قسمت بالاتری قرار دهید یا این که سینی خالی را زیر سینی حاوی خمیر کلوچه قرار دهید.
برای گردش صحیح حرارت در فر، کناره های سینی را به اندازه یک کلوچه خالی بگذارید.
قهوه ای شدن کلوچه های ردیف پشت یعنی این که حرارت قسمت عقب فر بیشتر از جلو است. در نتیجه در اواسط پخت سینی را بچرخانید.
برای پیش گیری از پخت بیش از حد به زمان پخت تعیین شده در دستور پخت دقت کنید.
اصولا کلوچه ها نباید کاملا پخته شود. در حالی که هنوز کمی نرم است از فر خارج کنید تا روند پخت روی سینی یا قالب داغ ادامه پیدا کند.
پس از خارج کردن کلوچه از فر، آن ها را کنار هم و نه روی هم، روی سینی پنجره ای بچینید تا خمیر نشود.
قبل از پخت سری جدید کلوچه ها، سینی را خنک و کاغذ آن را عوض کنید. سینی داغ باعث بدشکل شدن کلوچه ها خواهد شد.
مترجم: علیرضا
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران حماس دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی دولت رهبر انقلاب اصفهان مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان رئیس جمهور مجلس
سلامت تهران بارش باران هواشناسی شهرداری تهران قتل حجاب پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری وزارت بهداشت
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین رفح جنگ غزه روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا آیفون مایکروسافت گوگل باتری فضاپیما ماهواره
بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون