دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

عدس پلو


● مواد لازم:
▪ برنج ۱ کیلو
▪ عدس ۲۵۰ گرم
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع ۱ فنجان
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
▪ زعفران سائیده ۱ قاشق …

مواد لازم:

برنج ۱ کیلو

عدس ۲۵۰ گرم

قارچ ۲۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع ۱ فنجان

پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری

زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری

زرشک سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل بمقدار لازم

طرزتهیه:

برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.

گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.

زرشک را در آخر روی پلو می ریزیم.