پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

کیک شکلات و زردآلو


کیک شکلات و زردآلو

شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.

وب‌سایت آوای سلامتی: شکلات سفید این کیک را خیلی پر ملاط می نماید, بنابراین بهتر است که آن را به صورت مربع های کوچک یا تکه های مستطیلی باریک و یا برش های نازک سرو نمایید.

مواد لازم:

کره : ۱۵۰ گرم

شکلات سفید , خرد شده : ۱۷۵ گرم

تخم مرغ : ۴ عدد

شکر دانه ریز : ۱۲۵ گرم

بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری

نمک : مقداری

برگه زردآلو , خرد شده : ۱۰۰ گرم

آرد ساده : ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱. کف یک قالب کیک مربع شکل ۲۰ سانتیمتری را کمی چرب نموده و کاغذ روغنی بیاندازید .

۲. کره و شکلات را درون یک کاسه مقاوم در برابر حرارت روی قابلمه ای پر از آب در حال جوش روی گاز قرار دهید تا آب شوند . آن ها را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط صاف و شفافی به دست آید . سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .

۳. تخم مرغ ها و شکر را درون کاسه کره و شکلات بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

۴. آرد , بکینگ پودر , نمک و برگه های زردآلوی خرد شده را داخل مخلوط ریخته و به آرامی خوب هم بزنید .

۵. مخلوط آماده شده را درون قالب بریزید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید .

۶. وسط کیک ممکن است که خوب نپخته باشد اما در حین سرد شدن سفت می شود . بگذارید کیک درون قالب بماند تا خنک گردد .

۷. وقتی که کیک خوب خنک شد آن را برگردانید و به شکل چهار گوش یا میله ای باریک برش زده و آماده سرو نمایید .

توصیه سرآشپز:

می توانید به جای شکلات سفید , از شکلات شیری یا شکلات شیری خالص استفاده نمایید .