چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ارزش غذایی خرما
مواد قندی که مقدار قابل ملاحظه ای از ترکیبات شیمیایی میوه خرما را تشکیل می دهد شامل گلوکز، فروکتوز (قندهای احیاکننده) و ساکاروز است.در میوه های نرم که معمولاً بیشتر به صورت تازه مصرف می شود درصد ساکاروز بسیار کم است اما در خرمای خشک حدود یک سوم از قندها را ساکاروز تشکیل می دهد.
به طور کلی هر اندازه میزان ساکاروز بالاتر باشد، کیفیت و مرغوبیت خرما کمتر است.خرما سرشار از پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، املاح، گوگرد و کلر و انواع ویتامین های A,B,C,D,E است. مقدار بسیار زیادی از مواد چربی و اسیدهای چرب که بین ۰.۶ تا ۰.۷۲ درصد از قسمت خوراکی خرما را تشکیل می دهد، روی سطح خارجی میوه پخش شده است.
در ترکیب چربی هسته خرما اسیدهایی مانند اسید کاپریک، اسید کاپروئیک، اسید لوریک و... وجود دارد.آنزیم های موجود در خرما نیز شامل آنزیم انورتاز، سلولاز و... است. چربی هسته خرما ۹ درصد و پروتئین آن ۶.۶درصد است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست