یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
خورشهای جا افتاده ویتامین کمتری دارند
خورشها جزء غذاهای مطلوبی به شمار میروند که از تـرکیب حبوبات، گوشت و انـواع سـبـزیـجـات تهیه، آماده و مــصــــرف مــــیشــــونــــد. خـــوردن مخلوط حبوبات و سبزیجات که سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر، املاح معدنی و ویتامین ها هستند از نظر علم تغذیه به عنوان یک عادت غذایی خوب و کامل شناخته شده است. تنها مشکل این غذاها طبخ نادرست آنهاست، زیرا در برخی روشهای طبخ سنتی، سبزیجات و حبوبات با گوشت یا مرغ سرخ مـیشـونـد.بـرای تهیـه یک خورش مطلوب، بهتر است سبزیجات را به جای سرخ کردن فقط کمیتفت دهید تا آبش کشیده شده و حجمش کمتر شود،سپس خورش را با حداقل روغن مصرفی در ظروفی که احتیاج به ریختن روغن چندانی ندارند، طبخ کنید.
اشتباه دیگر در طبخ خورشها، زیاد پختن یا به اصطلاح جا افتادن غذا بر اثر ماندن طولانی مدت آن روی حرارت است که این روش نیز از ارزش مواد غذایی و ویتامینی آن کم میکند. همانطور که میدانید سبزیجات سرشار از ویتامین A هستند و این ماده مغذی نسبت به حرارت حساس است و در حرارت زیاد از بین میرود، در نهایت شما چیزی به جز تفاله سبزی به مصرف نمیرسانید. از این رو، برای تهیه انواع خورشها باید در مدت زمان کمتر و در روغنی اندک خورش را پخته و از سرخ کردن آن اجتناب کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست