چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا

گردو سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد


گردو سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد

گردو یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین و سرشار از فیبر، ویتامین های B، منیزیم و آنتی اکسیدان مانند ویتامین E است. به گزارش «Eatwell» به طور کلی میوه های مغزدار غنی از چربی به خصوص چربی …

گردو یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین و سرشار از فیبر، ویتامین های B، منیزیم و آنتی اکسیدان مانند ویتامین E است. به گزارش «Eatwell» به طور کلی میوه های مغزدار غنی از چربی به خصوص چربی های مفید تک و چند اشباع نشده است که در کاهش کلسترول مضر موثر است. گردو نسبت به دیگر میوه های مغزدار به طور چشمگیری دارای میزان بالای اسیدهای امگا ۳ است. نتایج مطالعات علمی نشان می دهد، گنجاندن گردو در رژیم روزانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در این مطلب به چند خاصیت دیگر این میوه مغزدار اشاره خواهیم کرد.

۱) گردو دارای اسید الاجیک (ellagic acid) نوعی ترکیب آنتی اکسیدان است که چندین خواص ضدسرطانی دارد و از سیستم دفاعی بدن حمایت می کند.

۲ ) گردو برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید است.

۳ ) گردو دارای ویتامین و ماده معدنی است و غذای مفیدی برای ساخت ماهیچه است.

۴ ) سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

۵ ) مصرف گردو به بیماران کبدی توصیه می شود.

۶ ) حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بیماری قلبی عروقی محافظت می کند، عملکرد مغز را بهبود می بخشد، دارای خاصیت ضدالتهابی در زمینه بیماری آسم، بیماری های پوستی و آرتریت روماتوئید است.