چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
گردو سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد
گردو یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین و سرشار از فیبر، ویتامین های B، منیزیم و آنتی اکسیدان مانند ویتامین E است. به گزارش «Eatwell» به طور کلی میوه های مغزدار غنی از چربی به خصوص چربی های مفید تک و چند اشباع نشده است که در کاهش کلسترول مضر موثر است. گردو نسبت به دیگر میوه های مغزدار به طور چشمگیری دارای میزان بالای اسیدهای امگا ۳ است. نتایج مطالعات علمی نشان می دهد، گنجاندن گردو در رژیم روزانه خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. در این مطلب به چند خاصیت دیگر این میوه مغزدار اشاره خواهیم کرد.
۱) گردو دارای اسید الاجیک (ellagic acid) نوعی ترکیب آنتی اکسیدان است که چندین خواص ضدسرطانی دارد و از سیستم دفاعی بدن حمایت می کند.
۲ ) گردو برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید است.
۳ ) گردو دارای ویتامین و ماده معدنی است و غذای مفیدی برای ساخت ماهیچه است.
۴ ) سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
۵ ) مصرف گردو به بیماران کبدی توصیه می شود.
۶ ) حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ است که از بیماری قلبی عروقی محافظت می کند، عملکرد مغز را بهبود می بخشد، دارای خاصیت ضدالتهابی در زمینه بیماری آسم، بیماری های پوستی و آرتریت روماتوئید است.
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
زلزله آتش سوزی کاشمر بیمارستان تهران هواشناسی عربستان شهرداری تهران حوادث سیاست معدن ریزش معدن
حقوق بازنشستگان خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان ایران خودرو بازار سرمایه بورس قیمت سکه
تلویزیون عید غدیر سینما رسانه ملی سینمای ایران بازیگر سریال جهان فیلم موسیقی کربلا تئاتر
وزارت علوم شبکه های اجتماعی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل جنگ غزه فلسطین آمریکا ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان نوار غزه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا سپاهان کریستیانو رونالدو مس رفسنجان بازی جام حذفی
اینترنت فناوری سامسونگ اپل فیبرنوری تلگرام ناسا
چای قهوه ویتامین کاهش وزن مغز پوکی استخوان