پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
جرأت داری، نخوان!
ریسک کردن قسمت اصلی از تجارت است، ولی این به آن معنی نیست که همه ریسکها به یک روش هستند. اگر میخواهید با انواع ریسکها و خوب و بدشان آشنا شوید، با این مطلب همراه شوید.
بعضی ریسکها کاملا شکست خوردهاند و به هیچوجه، بردی نداشتهاند. نکته مهم این است که از قطع عملیات ریسک در نقاط و سیستم های بحرانی پرهیز کنید و در صورت چنین کاری هیچ ارزشی افزوده بر سرمایه به دست نخواهد آمد.
ریـسـکهـای آیـنـدهدار
ریسکهایی که تماما دارای پیشرفت و فایده هستند مانند نوآوریها و ابتکارات یا توسعه دادن یک شبکه هستند و نیروی اصلی این نوع ریسک ابداع و نوآوری است.
عوامـلـی کـه بـایـد در ریـسـکهـا در نـظـر بـگـیـریـد
ریسک کردن با ۳ فاکتور اصلی تغذیه میشود:
۱) سرعت: در دنیای تجاری، امروزه همه چیز به سرعت تغییر میکند و شرکتهایی که نتوانند به موقع واکنش نشان دهند خیلی راحت موقعیت را از دست خواهند داد.
۲) عدم قطعیت: با تغییرات بسیار زیاد در یک زمان کوتاه به سختی میتوان تشخیص داد که موقعیتهای فعلی در آینده به چه صورت درخواهند آمد؟ مشتریهای فردا چه چیزی را دوست خواهند داشت؟ و رقبا چه خواهند کرد؟ بلایای پیشبینینشده، رویدادهای اقتصادی و خواستههای قانونی چگونه بر محیط اقتصادی تسلط پیدا خواهند کرد؟
۳) ارتباطات: در جهان امروز اقتصاد صنایع مختلف و مناطق مختلف به هم وابسته هستند و تغییر در یک بخش روی بقیه بخشهای اقتصادی تاثیر خواهد گذاشت.
۷ نکـتـه دربـاره ریـسـک
۱) از ریسک کردن برای به وجود آوردن ارزشها استفاده کنید.
۲) در دنیای امروز که روز به روز ریسک کردن در آن افزایش پیدا میکند، هیچگاه مدیریت ریسک تا این اندازه سخت نبوده است یا تا این اندازه مهم:
۳) افراد در هر مرتبهای باید انواع ریسک کردن را بشناسند.
۴) بین زمان و منابعتان تعادل برقرار کنید.
۵) هزینههای مربوط به نگهداری در اموال و داراییهای شرکتتان را کاهش دهید.
۶) با ریسک هوشمندانه فرصتهایتان را افزایش دهید.
۷) شرکتها اغلب ریسک و فرصت را از هم متمایز میکنند. در قسمت ریسک کردن ممکن است بخش مهمی از زمان و تلاششان را روی حفاظت خودشان از تهدیدات متمرکز کنند ولی از این غافل میمانند که میتوانند این تهدیدات را به فرصتها تبدیل کنند. در قسمت به دست آوردن فرصت آنها ممکن است خیلی با شهامت روی فرصتهای تجاری سرمایهگذاری کنند ولی از مدیریت ریسک غافل مانند. در واقع ریسک و فرصت دو روی یک سکهاند و باید مانند هم مدیریت شوند. نکته اساسی در ایجاد یک ریسک هوشمندانه برقراری تعادل میان خلاقیت و احتیاط است.
سحر حبیبی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست