دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

پاستا با سُس سبز


پاستا با سُس سبز

● مواد مورد نیاز:
▪ پاستا (از هر شکلی): ۶۰۰ گرم؛
▪ روغن زیتون: ۱۵۰ میلی گرم؛
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز): به میزان لازم؛
▪ مغز گردو: ۵۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛ …

مواد مورد نیاز:

پاستا (از هر شکلی):

۶۰۰ گرم؛

روغن زیتون:

۱۵۰ میلی گرم؛

مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز):

به میزان لازم؛

مغز گردو:

۵۰ گرم؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم؛

پنیر رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار):

۵۰ گرم.

طرز تهیه:

پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.

سپس مغز گردو، نمک، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید. پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.