دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

سالاد تبوله با انار و نعناع


سالاد تبوله با انار و نعناع

تبوله نام یکی از انواع سالادهای کشورهای عربی است که نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌کنند.
سالادی هم که در اینجا آموزش می‌دهیم، نوعی تبوله است با این تفاوت …

تبوله نام یکی از انواع سالادهای کشورهای عربی است که نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌کنند.

سالادی هم که در اینجا آموزش می‌دهیم، نوعی تبوله است با این تفاوت که علاوه بر سبزیجات و ماده اصلی آن یعنی بلغور گندم، انار نیز به آن اضافه شده است. درواقع انار نقش طعم‌دهنده به این سالاد را دارد.

مواد لازم برای ۴ نفر

۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم

یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)

یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)

یک عدد ساقه کرفس

۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون

پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک

آب ۲ عدد لیموترش

۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)

۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده

۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده

یک عدد انار (دان شده)

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه

۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.

۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.

۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.

۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.

ارزش غذایی سالاد

انرژی چربی چربی اشباع‌شده کلسترول فیبر

۱۸۸ کیلو کالری ۶۷.۴گرم ۶۲گرم ۰ ۱۷.۲ گرم