چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بال مرغ سرخ شده
مواد لازم:
بال مرغ: ۵۰۰گرم
سرکه: یک قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی (کچاپ): یک قاشق غذاخوری
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: یک قاشق مرباخوری
نمک: به میزان کافی
آردذرت: به میزان کافی
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بال ها را ۲قسمت کنید و در کاسه بزرگ قرار دهید.
نمک، فلفل قرمز، سیر، سس سویا، سرکه و کچاپ را به بال ها اضافه و مخلوط کنید و بگذارید ۳۰دقیقه در مواد بماند.
بال ها را به مدت ۲۰دقیقه در ماهیتابه دردار بپزید تا آب آن خشک شود.
از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
بال ها را در آردذرت بغلتانید و در روغن گرم کنید و با سس دلخواه سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست