پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

سالاد میوه


سالاد میوه

ابتدا دانه های انگور را داخل کاسه ای می ریزیم ، سپس کمپوت آناناس ...

هندوانه گرد :۱ عدد

کمپوت گلابی : ۱۰۰ گرم

خربره : حدود ۲۰۰ گرم

کمپوت آناناس : ۱۰۰ گرم

موز : ۳ الی ۴ عدد

خامه : ۱۵۰ گرم

انگور : ۲ خوشه

سیب : ۲ عدد

هلو : ۲ عدد

پرتقال : ۲ عدد

طرز تهیه :

میوه ها باید به یک اندازه برش بخورند .

ابتدا دانه های انگور را داخل کاسه ای می ریزیم ، سپس کمپوت آناناس را کمی خرد کرده و داخل کاسه انگور می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم .

پرتقال را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم .

موز را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش می زنیم .

هلو را از اطراف برش می زنیم و هسته آ نرا بیرون می آوریم و این مواد را به مواد قبلی اضافه می کنیم .

سیب را پوست کنده و از اطراف چهار برش می زنیم و به صورت ریز و حبه ای خرد می کنیم .

گلابی را چهار قسمت کرده و برش های کوچکی به آن می زنیم .

خربزه را پوست کرده و برش های رشته ای به آن می زنیم و به صورت حبه ای خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم .

هندوانه را از بالا تا وسط برش می زنیم و از همان جا ( وسط هندوانه ) یک برش عرضی زده و دو قسمت هندوانه را از هم جدا می کنیم ( در این حالت هندوانه شبیه یک سبد می باشد و ( هندوانه را ( از طرف دسته آن ) خالی می کنیم تا دسته آن کاملاً شبیه دسته سبد شود .

آب کمپوت را داخل خامه ریخته و مخلوط می کنیم و آن را به مواد اولیه اضافه می کنیم ، مواد را داخل سبد می ریزیم و سالاد میوه آماده مصرف می باشد .