شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

نکته‌های درباره حفظ مواد غذایی در گوشت


نکته‌های درباره حفظ مواد غذایی در گوشت

اگر گوشت به آرامی پخته شود مواد غذایی گوشت یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامین‌های گروه B در آن حفظ می‌شوند ولی این مواد در اثر حرارت زیاد از بین می‌روند. (پخت گوشت در آب)
ـ هنگام …

اگر گوشت به آرامی پخته شود مواد غذایی گوشت یعنی اسیدهای آمینه و بسیاری از ویتامین‌های گروه B در آن حفظ می‌شوند ولی این مواد در اثر حرارت زیاد از بین می‌روند. (پخت گوشت در آب)

ـ هنگام ذوب گوشت یخ زده بسیاری از مواد غذایی همراه شیره از آن بیرون می‌آید. بنابراین گوشت را پیش از آنکه در فریزر بگذارید خوب بشویید تا بعد بتوانید شیره آن را همراه با گوشت بپزید.

وقتی که استخوان را می‌پزید برای آنکه مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند گوجه فرنگی یا سرکه به آن بیافزایید.

آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. بنابراین از مصرف آن کوتاهی نکنید.

اگر گوشت یا استخوان را ۴۸ ساعت در آبی خیس کنید که‌ اندکی سرکه دارد و آن را در یخچال نگه دارید مواد غذایی بسیاری وارد آن خواهد شد. در ضمن به مدت طبخ کمتری نیاز خواهید داشت‌. برای حداکثر استفاده، خوب است گوشت و استخوان را به قطعات کوچک تقسیم کنید تا سرکه در آن نفوذ کند.