پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا

آموزش سبزه قالبی‌


آموزش سبزه قالبی‌

عدس‌ را به‌ مدت‌ دو روز در آب‌ خیس‌ کنید، سپس‌ از آب‌ بیرون‌ آورید و به‌ مدت‌ سه‌ روز درون‌ پارچه‌‌ای‌ نخی‌ قرار دهید.

وسایل :

عدس، ماش‌ یا گندم/ پارچهٔ نخی/ سینی/ قالب‌ کیک‌ به‌ شکل‌ دلخواه‌

روش‌: ‌

عدس‌ را به‌ مدت‌ دو روز در آب‌ خیس‌ کنید، سپس‌ از آب‌ بیرون‌ آورید و به‌ مدت‌ سه‌ روز درون‌ پارچه‌‌ای‌ نخی‌ قرار دهید. پارچه‌ را روی‌ ظرفی‌ تخت‌ (سینی) پهن‌ کنید. روزی‌ یک‌ بار در سینی حاوی عدس‌ پیچیده‌ در لای‌ پارچه‌ آب‌ بریزید. حواستان باشد آب‌ اضافی‌ را خالی‌ کنید. همین که مقدار کمی‌ آب‌ در سینی بماند، کافی است. مدتی بعد، عدس‌ها جوانه‌ می‌‌زنند. جوانه‌ها را درون‌ قالب‌ مورد نظر بریزید و کاملاً پخش‌ کنید و آن را در هوای‌ گرم‌ و مقابل‌ نور خورشید قرار دهید. پشت‌ پنجره‌ بهترین‌ مکان‌ است. پس‌ از مدتی‌ که عدس‌ها در قالب‌ و به‌ شکل‌ آن،‌ سبز شد و رشد کرد، می‌توان آنها را به‌ ظرف‌ دیگری‌ منتقل‌ کرد.

برای‌ تزئین سبزهٔ قالبی،‌ از روبان‌ پهن‌ استفاده کنید. با‌ سوزن‌ ته‌گرد نیز روبان‌ دورتا دور سبزه را در جای خود ثابت‌ کنید.