چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شیربرنج لیمو و بادام


شیربرنج لیمو و بادام

● مواد لازم:
▪ شیر پرچرب: ۴ پیمانه
▪ برنج نیمه: نصف پیمانه
▪ شکر: نصف پیمانه
▪ نمک: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ آب لیمو ترش تازه: نصف پیمانه
▪ پوست ۳ عدد لیمو
▪ خامه: نصف پیمانه
▪ بادام برش …

مواد لازم:

شیر پرچرب:

۴ پیمانه

برنج نیمه:

نصف پیمانه

شکر:

نصف پیمانه

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

آب لیمو ترش تازه:

نصف پیمانه

پوست ۳ عدد لیمو

خامه:

نصف پیمانه

بادام برش زده و تفت داده

وانیل:

کمی

طرز تهیه:

شیر، برنج، شکر، نمک و وانیل را به جوش بیاورید، در حالی که مرتبط هم می زنید، حرارت را کم کنید و گهگاهی هم بزنید تا برنج نرم شود. در ظرف دیگری، آب لیمو و پوست لیمو را باهم مخلوط کنید و به برنج در حال پخت اضافه کنید و بگذارید روند پخت ۱۰دقیقه ادامه پیدا کند. در این مرحله، خامه را به مواد اضافه کنید، مواد کمی رقیق خواهد بود اما با سردشدن غلیظ می شود. شیربرنج را درظرف مناسب بریزید و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، با بادام تزئین شود.