چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا
شیربرنج لیمو و بادام
مواد لازم:
شیر پرچرب:
۴ پیمانه
برنج نیمه:
نصف پیمانه
شکر:
نصف پیمانه
نمک:
یک هشتم قاشق مرباخوری
آب لیمو ترش تازه:
نصف پیمانه
پوست ۳ عدد لیمو
خامه:
نصف پیمانه
بادام برش زده و تفت داده
وانیل:
کمی
طرز تهیه:
شیر، برنج، شکر، نمک و وانیل را به جوش بیاورید، در حالی که مرتبط هم می زنید، حرارت را کم کنید و گهگاهی هم بزنید تا برنج نرم شود. در ظرف دیگری، آب لیمو و پوست لیمو را باهم مخلوط کنید و به برنج در حال پخت اضافه کنید و بگذارید روند پخت ۱۰دقیقه ادامه پیدا کند. در این مرحله، خامه را به مواد اضافه کنید، مواد کمی رقیق خواهد بود اما با سردشدن غلیظ می شود. شیربرنج را درظرف مناسب بریزید و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید. قبل از سرو، با بادام تزئین شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهدای خدمت شهید جمهور ابراهیم رئیسی رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد
هواشناسی شهید رئیسی امتحانات نهایی تهران کنکور شهرداری تهران سانحه بالگرد رئیسی بارش باران آموزش و پرورش هلال احمر سیل قوه قضاییه
دلار قیمت دلار ارز قیمت خودرو بورس قیمت طلا یارانه خودرو بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا یارانه نقدی
سینمای ایران تلویزیون سینما جشنواره کن آیت الله سید ابراهیم رئیسی هنرمندان شعر رسانه ملی لیلا حاتمی سریال
کنکور ۱۴۰۳ دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه امیرعبداللهیان جنگ غزه فلسطین ترکیه آمریکا سوریه ولادیمیر پوتین چین اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس لیگ برتر لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال والیبال لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال لیورپول
اپل هوش مصنوعی مایکروسافت گوگل سامسونگ ناسا انسان تبلیغات موبایل آیفون
سلامت سرطان مغز طول عمر آلزایمر کاهش وزن مغز انسان افسردگی سلامت روان