سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

تارت آلوسیاه


تارت آلوسیاه

● مواد لازم:
▪ آرد: یک و نیم لیوان
▪ نمک: کمتر از نصف قاشق مرباخوری
▪ کره: یک چهارم لیوان
▪ روغن گیاهی: یک چهارم لیوان
▪ آب سرد: یک چهارم لیوان
▪ آلو: ۴ لیوان ( بدون پوست و هسته)
▪ شکر: یک …

مواد لازم:

آرد:

یک و نیم لیوان

نمک:

کمتر از نصف قاشق مرباخوری

کره:

یک چهارم لیوان

روغن گیاهی:

یک چهارم لیوان

آب سرد:

یک چهارم لیوان

آلو:

۴ لیوان ( بدون پوست و هسته)

شکر:

یک لیوان

تخم مرغ:

۲ عدد

کمی وانیل

آرد:

نصف لیوان

بکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

حرارت فر را روی ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک و نیم لیوان آرد را با نمک مخلوط کنید، کره و روغن را به آن اضافه کنید و با استفاده از نوک انگشتان و یا چنگال هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیایند. مقداری آب اضافه کنید تا آرد شکل خمیر بگیرد. خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده باز کنید و در قالب مناسب پهن کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری آلو را با نصف لیوان شکر مخلوط کنید و روی خمیر بمالید. تخم مرغ ها را با باقی مانده شکر و وانیل هم بزنید، سپس آرد و بکینگ پودر به آن اضافه کنید و روی مخلوط آلو که روی خمیر تارت قرار داده اید، بریزید. تارت را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید و سپس درجه آن را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخت را ادامه دهید.