دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
چه رنگی برای چه پوستی؟
هنگامی که به مجلههای مد و لباس نگاه کنید، بیشتر چهرهها به این دلیل زیبا به نظر میرسند که از رنگ مناسب استفاده کردهاند. طراحان در آرایش مدلها از رنگهایی استفاده میکنند که بهطور کلی با رنگ پوست اصلیشان همخوانی داشته باشد...
خانمهایی که موهای قرمز دارند و رنگ پوستشان نیز روشن تا متوسط است باید از از رنگهای مرجانی، قهوهای، کهربایی، برنز و دیگر رنگهای خاکی استفاده کنند.
موی بلوند با رنگ پوست روشن تا متوسط، باید بیشتر از گروه رنگهای صورتی استفاده کنند. موی قهوهای روشن و خرمایی با رنگ پوست روشن تا متوسط، معمولا از قرمز روشن و قرمز مایل به عسلی استفاده میکنند.
خانمهایی که موهای قهوهای تیره و پوست روشن تا متوسط دارند، بیشتر از سایههای روشن، قرمز و آلبالویی استفاده میکنند. موهای مشکی و رنگهای پوست تیرهتر، از رنگهای خنثی و طبیعی استفاده میکنند مثل: صورتی کمرنگ، قهوهای روشن و مرجانی رنگ پریده.
انتخاب کرم پودر براساس رنگ پوست
تعیین رنگ پوست، معمولا زمان انتخاب کرم پودر و پن کک مورد توجه قرار میگیرد. زمانی که رنگهای مختلف کرم پودر را تست میکنید، به طور قطع باید رنگ کلی و دقیق پوست خود را پیدا کنید تا با توجه به آن بتوانید رنگ مناسبی پیدا کنید. نباید رنگ سطح پوست خود را مبنا قرار دهید.
هدف شما از استفاده کرم پودر این است که تمام دورنگیهای سطحی پوست خود را از بین برده و تمام رنگ را یکنواخت کرده و آنها را به نوعی بیرنگ کنید و به یک رنگ تقریبا زرد کمرنگ برسید ولی حالا چرا زرد کمرنگ؟
به این دلیل که تمام پوستها کم و بیش دارای زیر لایه تقریبا زرد رنگ هستند. دلیلش هم این است که رنگ طبیعی ملانین زرد است.
دقت کنید که کرم پودر شما باید بدون توجه به نژاد، گونه، ملیت و سن شما سایههایی از رنگهای خنثی نظیر رنگ عاج فیل، خاکستری کمرنگ، برنز، قهوهای کمرنگ، قهوهای پررنگ یا گردویی داشته باشد، به علاوه یک تون نامحسوس زردرنگ نیز در آن مشهود باشد اما دقت کنید که به هیچ وجه از رنگهای نارنجی، صورتی، سرخ، سبز، خاکستری و آبی در آن به کار نرفته باشد حتی به میزان خیلی کم.
اضافه کردن چنین سایههایی به کرم پودر نه تنها شما را زیبا جلوه نمیدهد بلکه تا حد بسیار زیادی چهره شما را مصنوعی کرده و زیباییهای طبیعیتان را نیز از بین میبرد.
به هر حال برای انتخاب کرم پودر پایه، میبایست حتما آن را روی پوست خود امتحان کنید و بهتر است که این کار را در روشنایی روز انجام دهید و ببینید که آیا با پوست شما همخوانی پیدا میکند یا خیر.
۵ رنگ، ۵ پوست
۱) پوست زرد مایل به زیتونی: اگر پوست شما به راحتی برنزه میشود، میزان ملانین طبیعی پوست شما (رنگ دانهای که به طور طبیعی موجب رنگ دادن به پوست میشود) در سطح بالاتری قرار دارد و به احتمال زیاد زمینه رنگ پوست شما زرد مایل به زیتونی است.
۲) پوست گلی: کسانی که پوستشان به سرعت نمیسوزد و یا در مقایسه با سایرین کمتر میسوزد، ملانین کمتری دارند که موجب میشود ته رنگ پوستشان به بنفش، آبی – قرمز و گلی متمایل شود. به علاوه علایم بارز دیگری نیز وجود دارد: پوستهای گلی، نشانههای مشهود قرمز دارند و یا اینکه قرمزی روی آنها به سرعت نمایان شده و خود را نشان میدهد.
۳) پوست زرد: اگر پوست شما زرد باشد (معمولا به عنوان زرد - خاکستری شناخته میشود) آن وقت متوجه میشوید که کرم پودرها و پنککهایی که در آنها رنگ زرد به کار رفته، چهره شما را زیبا نمیکنند و معمولا چهره بیمارگونه به شما میدهند.
۴ پوست زیتونی: پوستهای زیتونی نیز معمولا تا حدودی، انشعابی از خاکستری و رنگ فیلی را نمایان میکنند. ترکیب این رنگ از تون زردی که در پایه هر پوستی قرار دارد و کمی سبزی که تنها مختص این گروه میباشد، تشکیل شده است.
۵) پوست بیرنگ: پوست بیرنگ نیز به پوستی اطلاق میشود که هیچ تونی از زیتونی، زرد و یا قرمز در آن دیده نشود.
فخرناز لطفیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست